Odotuslistani

Hae tästä blogista

And there is myself also!

Tampere Guidebook Chapter 1: Introduction Welcome to Tampere, a vibrant city in Finland that offers a blend of rich history, stunning landsc...

Translate

torstai 13. heinäkuuta 2023

Papukaijamerkkejä ja kuusi tusinaa pistettä

 OnlyGod can juge me

Snäppäilyy... KAKSI VIIKKOA. Vauveli on väsynyt. Ja omissa maailmoissaan. Fantasiaa pukkaa. Vampyyreitä, enkeleitä, ihmissusia.
En tiedä. Kävin eilen kaupoilla äidin kanssa, tein illalla ruokaa ja oon lihonut kaksi kiloa, eli tuplasti takaisin kaiken. Itkettää. En tiedä mitä olisin voinut syödä toisin, ja seisoskelinkin tunnin ulkona ja hyttyset söi.
Kaikki on ihan vitun paskea vaihteeksi? Niin kuin mikä tahansa joulu, uusivuosi, halloween, tai muu pyhä.
Sain hopeatähden kalenteriin merkiksi eilisistä kotitehtävistä. Kaksi tähteä nyt roskakalenterissa. Vaikuttaisi siltä, että Daddy tulee kattoo mua synttäreiksi syyskuun lopulla viikoksi Suomeen. Siihen on ikuisuus eikä kuitenkaan tarpeeksi aikaa saada siistiksi tämä asunto.

Näin unta facebookin luojasta Zuckerbergistä nörttinä yritti pelastaa kirjat jotka tippui katon läpi ja oli valua jokeen. Heräsin melko ajoissa, ennen kuutta. En tiedä miten näin pääsi käymään!!1
Huutomerkki. Psykoanalyysia.

Ei voi rakastua, jos ei tunne toista, edes nimeltä. Ei voi, paitsi platonisesti tunteetta yleisesti, tai traumatisoituu. Voi laardi. Peuranpylly ja ihanuus. Läskiksi menee. Kuuma ulkona. Niin on kuumia päiviä tiedossa vielä. Ihan tulee ikävä niitäkin päiviä, kun olin niin jäässä että piti ottaa kuuma pitkä suihku.