Oma kuva
Tampere, Pirkanmaa, Finland

Translate

Ostaisitko vai käyttäisitkös ilmaista työtä, oi harmaasilmäinen tikkarisuinen lihava pysäkilläistuja nimeltä Kajsa Blom (uutisissa oli että boikotoin euroviisuja tänä vuonna)

 Jos tämä koronan jälkeinen elämä on normaalia niin mun verensokerit on täydelliset... *oli tänään yli tunnin diabetes informatsuuni tilaisuudessa* 
(Sitäpaitsi se on verisuonisairaus.) Multa ei jää yksikään infarkti eikä äkkikuolema huomaamatta paitsi kun elintavat hiippailee vastaan.

Tilastot ei ole feikkejä kunnes toisin todistetaan! Tietäjillä on tutkimuksensa ja tietämättömillä on triviansa.

En huhtikuussa näköjään ollenkaan kirjoittanut käs1n kansien väliin. Tosin mulla on vain harmaa- ja keltakansiset taidepäivyrit...

Vähän ehkä aloin lemuaa pistää laventeli suitsuketta tuossa. Tuoksuu ihan... tuoksuu... niin siltä ettei vituta ja ehkä vähän talkoohommilta.

Saan mitä ansaitsen kuten muutkin. Jos ei usko mihinkään, ja tarvitsen toivoa että pakolliset ihmiset ei tee itsemurhaa kun näyttävät niin surullisilta.

P.S. 3 sek katsekontaktia on ihan passeli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että ajattelit kirjoitustani ja ajattelit jättää kommenttia, mutta pidäthän tyylisi positiivisena. Kirjoitat asiallisesti ja kiinnittäisit, huomiota oikeinkirjoitukseen, kiitos!

Arkisto

quotes

Kajsa’s quotes


"For men, I think, love is a thing formed of equal parts lust and astonishment. The astonishment part women understand. The lust part they only think they understand."— Stephen King