ihmisoikeudet

Ehkä sä haluat pitää sen (isän koulukaveri laiterahoituksesta jota edelleen makselen)

Olen silmittömän vihainen kaikenmaailman rahan lainaajille jotka valehtelevat sovituista asioista. Lowellille olen maksanut vuokrasaatavan j...

Translate

keskiviikko 10. toukokuuta 2023

Käyttäytymisoppaanne jos kysyisitte

 Ennen lgbta+:ssa oli se a, mutta kaikki pridet varmaan unohtanut aseksuaalisuuden muodotkin. Vain homot ja lesbot saa kaiken seksuaalisuuden näytille. Ja varmaan ne allyt luulivat kuuluvansa mukaan prideen,.
Mietin tässä satunnaisia asioita kun en välitä enää mistään. Join mansikka smoottieta aamupalaksi. Mansikoita, maitoa, hera proteiinijauhetta suklaa-minttu maussa. Vaikka protsku maidosta tulee sekin epätervettä. Niin ja lopun appelsiinimehun, ehkä desi. Aamupaino oli kilon enemmän kuin eilen: söin aamupalan/lounaan subissa ja sitten tein kaksi valmista pakastepohjallista pitsaa kotona vähin täyttein. Tosin söin pakkauksen pähkinäjätskiä jälkkäriksi ja lisukkeena söin sitä tomaatti-motsarella-punasipuli-oliiviöljy-sitrunaamehu-mustapippuri sekoitusta (unohdin balsamicon)
Mun rannekello on korjattu. Äitienpäivälahjat on muuten hankittu, mutta äiti haluaisi mun lähtevän jonnekin lenkille pitkin Suolijärveä... että sellainen aineeton lahja. Ei viittis. 4,5km lenkki on jotain 8k askelia näillä töppöjaloilla.
Latasin eilen uuden pelin. Siinä on lemmikki joka näkyy virtuaalitodellisena. Sen voi lähettää hakea esineitä kun tekee sormella ympyrän johki mikä lenkki nyt vaan menee kiinni, ja se tunnistaa erilaisia "pintoja" Loukkaannuin kun se tunnisti mun taulun "liaksi". Toisaalta yksi pehmuleluni on kuin oikea koira joten hyvä että sain siitä tehtävästä pisteet kun tunnisti. Se peli on ollut jotain päivän globaalisti ja muilla on jo vaikka mitä olioita täysikasvuisena. Miten??
Olen joskus virkannut tuollaisen hienon amppelin violetilla langalla ja laitoin sen nyt sitten roikkumaan tekolaventeli kippoa seinäkoukusta. 
Olen melko esine-sokea varsinkin meikkien ym tarvikkeiden suhteen. En osaa heittää pois juttuja ja saatan käyttää liian kauan jotain samoja– jos en ostele tilalle uusia tai sitten varalle jää aina jotakin. Epäilen miten jotkut pysyy elää yhdellä tai kaksilla rintaliiveillä.
Tämän asunnon tavarat voisi kyllä ylettää maapallon ympäri ja tämä on viides kerros.
Ai niin, en ole kastellut mun sisäkasveja aikoihin. Heräsin vasta 12, kun en halunnut lähteä mittaa paastoverensokereita aamusta kävellen tohon 1-2 kilsan päähän. Pitäis ottaa se sivu laihojen ihmisten kirjasta ja olla syömättä mitään kuin aave.