Oma kuva
Tampere, Pirkanmaa, Finland

Translate

se reissu sinne tarvikeliikkeeseen niin sanotusti koska kreikan ja latinan sekoitus uauuaahhauuaaahhauuua*

Vähän kuin olisi käynyt uimassa kun tein nenähuuhtelun. Istuin pienen hetken auringossa mutta tulin allergiseksi ja alkoi jokainen sopukka korvanreikää myöden kutista ja aivastelemaan ryhdyin, joten se siitä auringonotosta. Jokin siinä vieressä kukki joo... silmät ehkä vähän vieläkin arat? Olisiko jotakin pölyä ollut mukana.

Harvemmin olen allerginen, mutta joinakin vuosina sen huomannut. En syö allergialääkkeitä, ne menisi vain vanhaksi.

Söin aamuapalaksi kuitumuroja, enkä sitten muuta. Kerroinko eilisillasta mitään tänne blogiin? Eihän täällä ketään käy paitsi huoltomiehenkorvike ja sekään, ei saanut kovin tiiviiksi putkia joten se oli kysynyt eilen perästä, miten onnistui hänen homma. Kerroin että oli lainehtinut, ja etten ole putkimies.

Lähti tsatsaillen jotakin inhottavaa euroviisubiisiä minkä olen estänyt kaikkialla kun ei kiinnosta. Annoin sille lippiksen. Hetkeksi loppui hajut vessasta kokonaan, kun kaikki kolme reikää huuhteli (lavuaari, lattiakaivo, pesukoneen huuhteluputki) ja siivosi rasvaiset hiukset pois vaikka kyllä mä tietääkseni olen ne, kaikki kaivot, yrittänyt siisteinä pitää? Ketä sitä syyttäisi jos ei rotat tuu vielä ylös viemäreistä tai muut muukalaispellet kutsu nimeltä, oman paskan hajuansa no jee

*ring ring herätys* Hoidan kyllä asiani, ei siitä ole kiinni kun tosiaan vaan tekee mielessään muistiinpanoja asioista mitä hoitaa. Mun bestikseen verrattuna olen hermoheikko hupsu hoitamaan itseäni. "PISTÄ SORMI SINNE MISTÄ KUTITTAA"

Vedän kohta kaljuksi kun mun etuhiukset roikkuu inhottavasti naamalla. Nutturat ylös, tämä on välittämistä. Haluan erottaakin jotakin. Ja silmät vetistää vain ja kutisee. Ei ne kärsi edes talvella kuivuudesta näin. Mutta tämä olikin vain pahimmillaan hypokondriaa että tiedän mikä minua vaivaa oi somaattisen puolen västäräkit.

*Oli kolme homoa ja niille ilmestyi hyvä haltiatar joka lupasi niille 3 toivomusta

Ensimmäinen halusi olla kukka, jotta kaikki haistelisi sitä. Toka halusi olla tikkari, jotta kaikki nuolisi sitä. 

Kolmas halusi olla ambulanssi jotta ihmisiä tulisi peräpäästä sisään ja ulos, ja se saisi huutaa UUAAAAAAAUUUUUAAAAaaaaaUUUUaaaauuuu

-vitsi vanhoilta hyviltä herroilta kasetilta

Mutta hei nyt taas. Saanut mitään järkevää tekstiä aikaiseksi tässä allergiakohtauksen vuoksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että ajattelit kirjoitustani ja ajattelit jättää kommenttia, mutta pidäthän tyylisi positiivisena. Kirjoitat asiallisesti ja kiinnittäisit, huomiota oikeinkirjoitukseen, kiitos!

Arkisto

quotes

Kajsa’s quotes


"For men, I think, love is a thing formed of equal parts lust and astonishment. The astonishment part women understand. The lust part they only think they understand."— Stephen King