ihmisoikeudet

Omat maailmani taas

Mulla on likainen olo. Olen nukkunut koko päivän. Sen verran kirjoitin eilen. Tänään oli pakko nousta, kun tuodaan jotain bataattihässäkkää ...

Translate

keskiviikko 31. toukokuuta 2023

Elämä

 Toissayönä en nukkunut yhtään ja nyt olen nukkunut koko päivän. Päätä särkee ja huono olo. Yleensä olen säästynyt deja vu kohtaukselta unen aikana. Tekisi mieli jäätelöä, suklaata, limsaa ja sen sijaan olen syönyt kanaa ja perunaa, juonut maitoa ja vettä. Pitää kai aloittaa masennuslääke uudestaan. Ei tästä tule nyt mitään. En mä voi jatkaa näin. Kaikki entinen on niin merkityksetöntä. Puoliksi sovittuna jo huvipuistoon meno viikonlopulle. Mahdu siinä sitten turvallisesti laitteeseen.

Pitäisi niin paljon kaikkea tehdä. Taidan mennä suihkuun kun on niin tukalaa. Jos tämä ei lopu, niin otan särkylääkkeen.