ihmisoikeudet

Ken lampeen kurkistaa, se kuvajaiseensa rakastuu tai ainakin Narkissoksella näin

Eskaloitui. Olen froggy lover

Translate

lauantai 11. maaliskuuta 2023

Viikonlopun asioita rasioita, hysst, sekuntit kuluu

 Katsoin eilen Diiliä ekan jakson illalla, harmitti kun tamperelaismies karsittiin eka. Uniin tuli taulutussien haju. Muitakin unia kyllä näin, elementaarista. Hukuinkin.
Liittysin tt:ssa yhden poppilaulajan livetilaajiin kuudella eurolla. Toi puskista laulaminen piristää minuakin, kun hän on aina Bootsin tms apteekin edessä laitteineen ja lauluineen Briteistä.
Laitoin tän tähtikuvio bomber takin ja pinkin mekon. Näissä on taskuja. Huulipunaa ym meikkiä saanut pois. En keksinyt erityisemmin mitään videosisältöä- mutta en ollut viikkoon laittanut kai mitään. Seuraajat vain tippuu-

Täytyykö aina saada jotain aikaiseksi.

Tukiverkosto, henkiset resurssit, jollain niitä on mutta sitten puuttuu jokin itsesuojeluvaisto, itsensä hoivaamisen taito, tai ettei olisi alkoholisti. Multa puuttuu jokin, mutta ehkä olen saamassa sitä takaisin myöskin. Mietin että jos omantuntoni kautta voisi vain alkaa syödä vähemmän. Se vatsatauti oli niin voimallinen, kun läpi tuli kaikki. En ole kovin tyytyväinen peilissä näkyviin vatsamakkaroihin. Oksetan vähän itseäni toisaalta, vaikka ei ole ollut sitä ongelmaa viiteen vuoteen tai muutakaan oikeasti anorektisuuden ihailua. Ei. Multa puuttuu vain itsekuri muka. Olen vain syönyt liikaa. Vatsaani on mahtunut enemmän. Ruoasta ei ole tullut huono olo heti. Liikunta lisää vain ruokahalua, joten se ei ole ratkaisu sekään. Pitäisi arvioida paremmin paljonko sitä saa

Ei huomista välttis tule. Vaikuttaisi siltä että ensi viikollakaan ei ole mitään kalenterissa tiedossa. Eli voisi vain nukkua elämän ohi. Ottaa noita kollageeni ja kromi purkista ravintolisiä masennuslääkkeiden sijaan. Käydä veskissä, juoda nesteitä, suihkussa käydä, kaikki perus minimalistiset perusjutut koittaa muistaa että veri kiertää.