ihmisoikeudet

Ken lampeen kurkistaa, se kuvajaiseensa rakastuu tai ainakin Narkissoksella näin

Eskaloitui. Olen froggy lover

Translate

sunnuntai 12. maaliskuuta 2023

Olispa kesä vai mikä kevätsiivous täällä on

 Hinkkasin scrubdaddylla jääkaappia ja uunia. Äiti kutsui itsensä kahville kaupassakäynnin jälkeen voipullalle. Sain siltä valkoiset juoksukengät kevääksi. Kaupasta löytyi kaikenlaista, ruokatarpeita alle 45 eurolla, jolla voisi yrittää pärjäillä ensi viikon. Toisaalta mulle oli jäänyt tota viiniä perjantailta, ja olen tissuttellut sillä itselleni parempaa oloa. Katsonut tyhmää kummituslehvaa/netflixiä ja youtubesta siivousvideota. Tilasin lounaaksi pitsan ja ranut, vaikkakin pitsaa jäi yli puolet, kun se ei ollut kovin hyvää. Nälkäänsä söi. Vedin yhden suklaamunan jossa oli puinen pokemon koriste, myös sieltä kaupasta suuhuni kun äiti oli lähdössä. Vein roskat, laitoin salille yhden taskuhirviön ja palelin siellä ulkona muutaman minuutin...

Kirjoitin aamulla erilaisen kirjoituksen, mutta en julkaissut. Kertoi lähinnä mun suihkussa käynnistä ym aamun käynnistelyistä ja eilisen ruoista joista huolimatta lihoo vaikka söisi kuin huippumalli. En ole laihtunut kovinkaan paljoa sen vatsataudin jälkeenkään, joten tuskin sain syömähäiriötä tai kutistin vatsalaukkuani, voin vähän huonosti sen jälkeen aina kun ajattelin jotain syömistä tai ruokaa yms.

  • Kuu kurjista kesään, mutta joskus joutsenetkin näyttää kurjilta, niin vitustako sananlaskut nyt enää vähääkään voi mitään ennustaa.