Odotuslistani

Hae tästä blogista

Through a grindr called ChatGPT, a rewrite

 Station's Staff of Destiny: Nonbelievers Need Not Apply I had a conversation with my best friend about rainbows, trees, and the plight ...

Translate

perjantai 3. maaliskuuta 2023

menossa

 Näin unta, jossa sukelsin vesiliukurista alas ja sitten se julkkiskokki Ramsay piti mulle ja luokalle derivaatoista matikkaa.
Mun lempparijulkkis tykkäsi mun tweetistä. En ole löytänyt Paramount Plussaa täältä mistään paitsi SkySkowTimen ja siellä ei ollut, eikä muuallakaan sitä kolmoskautta startrek laivaston komentajasta uutta sarjaa, jossa tuo ilmeisesti vilahtaa.
Menen kohta terveysasemalla käymään. Näyttään peräpukamia. Toivottakaa ettei ole liian noloa.
Poltin salviaa ja suitsuketta eilen, kuuntelin New Age kirjallisuutta Nextorysta joka pitää muistaa katkaista se äänikirjapalvelu. Melkein tilasin sellaiset rukoushelmet, jotka ei ole uskonnollisia edes. En tiedä heittikö mun ex ne menee, mitkä ostin kreetan saaristosta, vai mitä niille kävi.
Mutta eipä tässä sen kummempaa? Pitäisi jo mennä... ratikalla onneksi pääsee lakoista huolimatta vielä.

Muoks. 
Tulee lunta! Sain lääkettä. Join ekaa kertaa tota Noccoa (piti kysyä kaupassa missä niitä on, kun menen aina ohi enkä näe niitä) ja pitäisi juoda useamminkin kun siinä on hyvät kofeiinit. Katsoin vähän pokemon seikkailuita, ja eksyin pitkästä aikaa tiktokkiin vaikka ei siellä olekaan mitään uutta koskaan... luin eilen sitä Aleister Crowleysta kertovaa kirjaa ja, kommentoin wikipediasta suoria lainauksia sit yhteen videoon joka puolusti miten hän rakastaa Jeesusta ja Jeesusta ei saa mollata homot tai kukaan. Aabrahaminalkuiset sotaisat ruumiita palvovat ja ylösnousseita jumaltarustoja polkevien patriarkaalisten juttujen aika alkaa olla ohi. Saisi ainakin luvan olla, että tajuaisivat, ihan objektiivisesti... miten naisiakin kohdellaan yhteiskunnassa.

Olen ilmastorasisti, koska en usko että ilmastopakolaisia saa ottaa tänne pohjoismaihin käyttää vielä enemmän luonnonvaroja. Toisaalta kaikki on niin hyvin maailmassa, kun suurvallatkaan ei ole sodassa suoraan keskenään eiku- 
Tehkää hyvää vaan mutta tehkää sitä kaikkien edun vuoksi, ei vain oman egon, koska se ei riitä. Jos Facebookin luoja vaimoineen ja perheineen tutkii jotain soluja ja tulehduksia, niin ei se ratkaise kaikkia vaivoja meidän sukupolven eläessä.