Translate

kävijäpiikki

Kannattaa miettiä mitä jakaa

Sain "kirjeen". Mulla on todisteet. Olen meikannut klo 6.36. Ollut ratikassa klo 7.31. Töissä olen sulkenut 1500 kirjekuorta.

Tuo väittää että olisin klo 6:51 aamulla jakanut jotain Warner Brosin materiaalia ja nyt mun pitäisi maksaa 500euroa."Olette huijareita. Olen ehkä maininnut elokuvan aiemmin blogissani, josta olette saaneet tietoni. eikä teillä ole todisteita. Voin todistaa että olen ollut sinä aamuna klo 6:36 meikkaamassa ja klo 7:31 ratikassa menossa kohti työpaikkaa."


Muistakaa ny helvetti että tämä on INTERNETTI eikä kannata uskoa MITÄÄN mitä lukee. Vaikka taivaasta sataisi kutsuja tylypahkaan, niin ei se ketään loukkaa.

1 kommentti:

  1. Mäkin sain muutama vuosi sitten kirjeen jossa väitettiin mun katselleen ja jaelleen jotain elokuvia ja väittivät vielä että ip tiedot saatu Elisalta! Oli vain niin etten ollut Elisan asiakkaana 2 vuoteen ja kun tämä tuli todistettua niin vaihtoivatkin Elokuvan sekä palveluntarjoajan käytössäni olleeseen DNA..en maksanut ja vetäytyivät kun kuluttajaliiton edustaja otti yhteyttä kyseiseen huijaus yritykseen!!!

    VastaaPoista

Kiitos että ajattelit kirjoitustani ja ajattelit jättää kommenttia, mutta pidäthän tyylisi positiivisena. Kirjoitat asiallisesti ja kiinnittäisit, huomiota oikeinkirjoitukseen, kiitos!