ihmisoikeudet

Olettekohan vaan jonossa...

 Luin että kosteassa ilmastossa äänihuulet paremmin saisi äänteitä erottumaan. En tiedä paljoa tieteestä joka tutkii moisia värähtelyjä... m...

Translate

sunnuntai 5. maaliskuuta 2023

Kannattaa miettiä mitä jakaa

Sain "kirjeen". Mulla on todisteet. Olen meikannut klo 6.36. Ollut ratikassa klo 7.31. Töissä olen sulkenut 1500 kirjekuorta.

Tuo väittää että olisin klo 6:51 aamulla jakanut jotain Warner Brosin materiaalia ja nyt mun pitäisi maksaa 500euroa."Olette huijareita. Olen ehkä maininnut elokuvan aiemmin blogissani, josta olette saaneet tietoni. eikä teillä ole todisteita. Voin todistaa että olen ollut sinä aamuna klo 6:36 meikkaamassa ja klo 7:31 ratikassa menossa kohti työpaikkaa."


Muistakaa ny helvetti että tämä on INTERNETTI eikä kannata uskoa MITÄÄN mitä lukee. Vaikka taivaasta sataisi kutsuja tylypahkaan, niin ei se ketään loukkaa.