ihmisoikeudet

Uuvun jo uneksimisesta

Liian pieni tarve  Mulla on huono kunto. Ei tule lähdettyä kävelylle. Rakennuksessa on ilmainen sali ja itselläni kuntopyörä ja painot. Mull...

Translate

maanantai 27. maaliskuuta 2023

Harmaa sumu joss kuljen osaa myös hälvetä kun kusipäät katoaa reitiltä

 Kirjoitin kirjeen mutta en löydä postimerkkejä mistään. Imuroin lattioita. Laitoin pyykit kuivuu. Juonut teetä ja syönyt omenoita, mutta tein myös wokkivihanneksia kookoskermalla ja nuudeleita ja aamulla pienen jogurtin. Äsken söin itseni täyteen paahtoleipää... Pitäisi kai hypätä tänään vielä kuntopyörälle. Ei mikään vartti riitä. Poltin suitsuketta. Pitäisi laittaa pari kertaa päivässä ainakin nenänympäryksiin voidetta. Huuhtelin vähän poskionteloita siihen tarkoitetulla muovisella jutulla, ja poistin korvavaikkuakin korvista. Lunta tulee vaan, enkä taida jaksaa sittenkään lähteä nyt alkuviikosta äänestämään ennakkoon. 
Mulla oli soittoaika kymmeneltä, niin siihen piti herätä. Ei se ollut kauhean vaikeaa, mutta silti. En käynyt aamulla suihkussa. Harjaan hampaita silloin tällöin tai purskuttelen suuvettä, mutta jos nyt alkaisi myös purkkaa pureksii. Imeskelykarkit vetäisi loppuun.
Päätä on särkenyt. En tiedä johtuuko näistä kuulokkeista. Kuuntelen äänikirjoja tai musiikkia. Mulla ei ole nyt kynsilakkaa, tai meikkiä mutta kosteutan välillä naamaa tai laitan jotain kajaalia tai hikoilen jotain tuotetta pois. En kasvata nenäkarvoja.
Viime yönä otin jotain alastonkuvia vaihteeksi, mutta en jaa niitä tietääkseni. Mun puhelimen kameroissa on sitä paitsi, jotain vikaa varmaan tai sitten käyttänyt huonoja suojakuoria yms. Oikeasti tosi harvoin runkkaan ja käsi tärisee kun mietinkin että kirjoittaisin siitä aiheesta jotain, mutta mun ennätys on korkeintaan neljä orkkua päivässä. Onhan se nyt ihan luonnollista, vaikka olisi miten aseksuaali. En tosin enää katso pornoa samalla. Mulla on satisfyer ollut varmaan viime keväästä tai jotain, kirjoitinko että sain seurakunnalta P: ehheehhheee En ole ollut yhteydessä kehenkään noista mun panokamuista oikeastaan. Mua ei miehet kaipaile. Toki ne saattaa kommentoida tai välillä jakaa jotain mahdottomia fantasioitaan, mutta ne ja niiden himot on hyvä kiertää ja rajoittaa.
En ole nyt stressannut kauheasti mitään asioitakaan. Annan mun luontaisen laiskuuden potkia mua eteenpäin. Olen ihan yhtä tapojen ja rutiinien orja kuin muutkin. Ja mulla oli tapana olla bloggaaja. Joten tässä sitä vaan hei taas joku päivitys.