Liian pitkälle edennyt hulluus

 Laitoin sijauspatjan kaksinkerroin lattialle ja nukuin lattialla. Lakana ja petausliina, pari tyynyä ja peittona pussilakana. Heräsin taas ...

torstai 8. joulukuuta 2022

voi luojamme joulupukkimme, pelasta pierullasi meidät pahasta

Olin poissa kotoa, leiriytymästä, kuusi tuntia pitkin urbaania jouluista maisemaa. Ostin uuden lilan pipon kun edellinen on hukkunut jonnekin täällä. Ehkä se löytyy ensi keväänä kun siivoan. Saatiin limpparit pepsi maxin ree'stä avattuina. Se piristi vähän ja nopeutti mun pissahätää, eli yhteensä reilu litra tuli vedettyä cokiksia sen lisäksi mitä kotona jo nauttinut... en ole avannut jääkaappia tänään edes. Siellä olisi kai jotakin ruokaakin, eikä ikinä tule multa hävikkiä. Perinteet kyllä muuttuu... söin edellisestä leffapelistä, voittamani hot foodin eli isot nachot salsalla ja sit poppareita keskikokoisen combon... kinusin kaksi toffeeneliötä leffakumppanilta. Me nähtiin Violent Night. Huvitti kun toinen nauraa kaikelle väkivallalle, siinäpähän käsittelee, miehistä aggressiivisuuttaan. Mutta joulupukki sai takaisin "ho ho ho":nsa ja muutenkin se oli melko ennalta-arvuuteltava. Tosin näin lapsena Bad Santan. Sekin oksentelee sinne tänne ehkä. Saisi kyllä olla historiallisesti oikeita, eikä jotain hollywoodisoitua tarinaa. 

Siinäpähän olisi, kansan oma itsetunto korkealla– jos mikään noudattelisi oikeaa kaavaa.

Yksi rouva sanoi nähneensä vain hyviä elokuvia, en tiedä mitä menivät katsomaan, mutta 2020 viimeksi se mistä mainitsivat nimeltä suomalaiselokuvan josta en ole ikinä kuullutkaan. Google ohjasi mut traileriin, mutta en saanut siitä mitään selvää, ihan kuin se olisi puhuttu roomalaiskatolisella latinalla ja kirjaimet jotain kreikan aakkosia... niin vanha paska. Mustavalkoelokuvat ehkä kalpenisi. 

Tein TikTokkeja ennen lähtöä ja mulla oli kauhea kriisi mitä puen päälleni. Toinen oli ihan jokapäiväisissä vetimissään keskellä päivää. "Mitkä meikit?" No joo, ei suomessa ole deittikulttuuria. Se ihme kyllä maksoi liput meille, nekin tarjouksessa eilen. Jos mä olen kitupiikki, niin en edes ole kovin hyvä siinä verrattuna niin moneen. Ruokajono ulottui nurkan taakse, ja moni viettää joulunsa yksin jne. Ehkä ne on niiden valintoja, ja kenenkään ei tarvitse uskoa joulupukkiin.

Kävin suihkussa, meen nukkumaan, huomenna viimeinen työkokeilun vuoroni ja sitten... ehkä ...viikonloppu... *ei ole mikään ennustaja*

linkkejä

 BookCrossing: kajsa88
 deviantART: dracoenator
 Facebook: kitujainen
 Goodreads: Kajsa_Blom
 Instagram: kajsabl
 Snapchat: kajsa88
 TikTok: kajsablom88
 Twitch: kajsa_blom
 Twitter: kajsabl

PERSONALITY
Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy