ihmisoikeudet

pe 19.4- klo 19.44

 Kävin juttelemassa psyk. hoitsulle. Se ei ollut sama jolle yleensä kevennän mieltäni (koska olin ajoissa! niin joo ja kahvin ja munkin ehdi...

Translate

lauantai 17. joulukuuta 2022

Tämä tästä

Sain pakattua neljä mekkoa, alusvaatteita repullisen, unilaitteen, pari paitaa, ruman joulupuseron, ja vähän keräilin hygieniatarpeita ja meikkejä mukaan laukkuihinsa. Tosin ne on vielä vaiheessa. Sitten toki läppäri ja muu elektroniikka (käsikonsoli) laukkuun. Viedä postit... Yksi vetskari on ommeltava kiinni mekosta, kun repeilee. Pesin pyykit, ja vielä on housuongelma, kun legginssit kuivuu nopeeta. Tuolla seikkaili jokin pitsalähetti rapussa näin parvekkeeltakin kiersi väärään suuntaan taloa... luin jokusen sivun kirjaakin korkokengistä, kun on vielä valoisaa. Löysin pipon sohvan uumenista sittenkin. Söin vähän lihapullia ja muussia nopeeta. En nyt tiedä miten kiva tänne on palata, kun en ole joulusiivoja tehnyt.

Imuri olisi toisaalta toimintakunnossa, mutta olen vain ottanut suurimpia sillä seisovan mallin irtopäällä mikä onkaan 3-in-1. Huomenna äiti tarjoaa ruoat jossain ja ladataan bussikortteja. Kenties taysin ärrällä ja subit, en tiedä... sitten maanantaina aamusta toimistolle, sitä en tiedä saanko vielä lounaskupongin. Sitten voikin minut ja tavarani ja lahjakassin jo hakea. Mitään liikuntaa tuskin on luvassa, mutta ruokaa ehkä senkin puolesta. Saa nähdä onko pepsit ja juustosämpylät taas loputon luonnonvara. Mun nahistuneet omenat, ja valo jääkaapissa ei oikein innosta.

Pitäisi ehkä antaa kukille kunnolla vettä, tai sitten ne ehtii kuolla. En kai mä niitä voi mukaankaan ottaa, tai antaa avainta jollekin naapurille, kun on vain yksi avain, joten saa nähdä. Ei tuo aurinko kyllä kauaa jaksa tuoda valoa tässä kulmassa.