ihmisoikeudet

Terveystiedon numero lukiossa 9

dissaus informaatiota tulossa koska mistä minä tietäisin mitään? Ei ole kyl äiti opettanut näitä... Hehe. Eat more ! Ja mulla soi herätyskel...

Translate

perjantai 16. joulukuuta 2022

mitään otsikkoja kaivata

 Päivitin läppärin. Katsoin teliatv sovelluksesta Himohamstraajia.

Kävin kaupassa ja ostin herkkuja, mutta mulla ei ole ollut yhtään ruokahalua. En saanut alas lounaaksi tuorepastaa, ja sit tein hernekeittoa. Kaikesta huolimatta saanut syötyä ja juotua sieltä täältä, pakottamalla itseni, jotakin vaikka ei tekisi yhtään mieli mitään. Ei paljoa järkeä. Aamulla taisin syödä appelsiinin.

Eilisen nukuin koko päivän ja sitten yön vielä päälle, heräilin toki. 

Pelannut jokusen tunnin switchillä Violet peliä, mutta en ole vielä valmis kolmannelle salille. Saan tottelee pokemonit tasolle 30, ja kaappasin pari yli 40 tason pokemonia jotka ei tottele. Mulla on Crocalor tasolla 29, Vespiqueen 30 tasolla ja Pawmo 24... niitä pitää viel kehittää kai, ja ettii pokemoneja joista oikeasti tykkäisin tuosta maailmasta. Eksyin jonnekin etelään, enkä saanut kaatuu psychic pokemoneja, samoin menin vauhdilla läpi jostain luolastosta jonka pokemonit oli jotain 60lvl tms? En ala ettii mitään terrapokemoneja ja tappelee tiimien kanssa... huoh.

Muoks. No niin, löyty Dreepy, kehitin Arcaninen tulikivellä ja psyduck on tasolla 29 jo. Pokemonit tasolle 35 tottelee mua kun pääsin sähkösalin vihdoin. Ei mitään kiirettä. Olisipa Ditto.