mut siis mä luulin että Daredevil on Deadpool tai jotain

Rakas poika, seuraava teksti on vain hyvän mielihyvän puutteen tuotosta. Jatkakaa. Alku:  Olen varma että olen keksinyt itse kaiken enneunis...

tiistai 6. joulukuuta 2022

Koska me nähdään taas? *pus* En tiedä

 Nopea ja helppo (talvi)renkaanvaihto. Ehkä se nyt iskee mun äidin. Ei noista sioista koskaan tiedä. Mun itsenäisyys on todellakin pilattu. Kannattaa varoa mitä toivoo!!! Ja ikinä ei kannata mitään apua pyytää jos ei ymmärrä ongelmaa!!!

Mutta joo, päätä särkenyt koko päivän on ja off. Huomenna takasi kangistuneisiin rutiineihin. Käytiin kaupassakin äidin kanssa. Kuulemma tällä kertaa se juoksi mun perässä. Tai no, en kuitenkaan juossut karkuun tällä kertaa. Se nyt vaan oli iso kauppa. Ekaa kertaa olin liidelissä, ainakaan tuossa kaupassa. Käteen tarttui mantelipullat, pötköt, kakut, herkkujuustot, brittisuklaat ja vaahtokarkit. Toisaalta saisi kuitua, jos dippaisin varsisellerit mutku en kyl tänään enää syö yhtäkään nollakaloria.

Känny kätee ja selhviee nykynuorisoo

Melko varma ,presidentti kaivoi nenää kun muut hiljeni musiikkiin. Ja sitten sammuikin mun telkkari ilman mitään varoitusta, mikälie virransäästö. Se oli perinteikäs. Noi juhlat kestää niin kauan, että uutisetkin on kuin mainokset jne

Jos vaikka menisi kohta nukkumaan. 12 tuntia sitten tuli Kauniit ja rohkeet... olisipa mummeli niin ei tarvisi niin paljo nuksimista.

Mut hei, sain vietyä pahvit ja kolme pussia roskia. itseään luovivaa itsenäisyyttä ja muuta homeostaasia vaan kaikkialle joujou.... mä heitän mun someprofiilit mäkeen!

Lukijat

linkkejä

 BookCrossing: kajsa88
 deviantART: dracoenator
 Facebook: kitujainen
 Goodreads: Kajsa_Blom
 Instagram: kajsabl
 Snapchat: kajsa88
 TikTok: kajsablom88
 Twitch: kajsa_blom
 Twitter: kajsabl

PERSONALITY




Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy