Odotuslistani

Hae tästä blogista

Through a grindr called ChatGPT, a rewrite

 Station's Staff of Destiny: Nonbelievers Need Not Apply I had a conversation with my best friend about rainbows, trees, and the plight ...

Translate

tiistai 6. joulukuuta 2022

Koska me nähdään taas? *pus* En tiedä

 Nopea ja helppo (talvi)renkaanvaihto. Ehkä se nyt iskee mun äidin. Ei noista sioista koskaan tiedä. Mun itsenäisyys on todellakin pilattu. Kannattaa varoa mitä toivoo!!! Ja ikinä ei kannata mitään apua pyytää jos ei ymmärrä ongelmaa!!!

Mutta joo, päätä särkenyt koko päivän on ja off. Huomenna takasi kangistuneisiin rutiineihin. Käytiin kaupassakin äidin kanssa. Kuulemma tällä kertaa se juoksi mun perässä. Tai no, en kuitenkaan juossut karkuun tällä kertaa. Se nyt vaan oli iso kauppa. Ekaa kertaa olin liidelissä, ainakaan tuossa kaupassa. Käteen tarttui mantelipullat, pötköt, kakut, herkkujuustot, brittisuklaat ja vaahtokarkit. Toisaalta saisi kuitua, jos dippaisin varsisellerit mutku en kyl tänään enää syö yhtäkään nollakaloria.

Känny kätee ja selhviee nykynuorisoo

Melko varma ,presidentti kaivoi nenää kun muut hiljeni musiikkiin. Ja sitten sammuikin mun telkkari ilman mitään varoitusta, mikälie virransäästö. Se oli perinteikäs. Noi juhlat kestää niin kauan, että uutisetkin on kuin mainokset jne

Jos vaikka menisi kohta nukkumaan. 12 tuntia sitten tuli Kauniit ja rohkeet... olisipa mummeli niin ei tarvisi niin paljo nuksimista.

Mut hei, sain vietyä pahvit ja kolme pussia roskia. itseään luovivaa itsenäisyyttä ja muuta homeostaasia vaan kaikkialle joujou.... mä heitän mun someprofiilit mäkeen!