Odotuslistani

Hae tästä blogista

Hylkää minut ja hylkäät itsesi

Ärsyttävää olla tyypin kanssa, joka on Murphyn lain puolella sekä oksettavan Trumpin että paasaa ydinsodasta ja ilmastosta negatiiviseen säv...

Translate

maanantai 5. joulukuuta 2022

Kaikki on liian hyvin eikä mikään liiku, tule pilaa itsenäisyys, ole hyvä kakku

Jokin häiriötekijä olisi kiva. Teki mieli lämmintä ruokaa ja sitten muistin, että kävin kaupassa ja mulla on tuorepastoja. Poltin vähän kieltä. Söin juustosämpylöitä kinkulla ja juustosiivuilla lisäksi ja paketin Quality streetiä, joten ähkyä tekee. Vedin juotavan päärynäjogurtin heti kaupan ulkopuolella, mutta aamupalat jäi. Menin vähän töihin ja palasin kotiin, juoksutettiin minua. Oliko hieman lapsellinen ja ulkopuolinen olo.

Mietin välillä edelleen sitä yöllistä liveä mitä katsoin monet tunnit. Tarkemmin ottaen mun julkkisihastusta toisella puolella maailmaa. En väittäisi että olisin rakastunut, koska suojelen silti mun herkkää minää, mutta toisaalta ei se olisi poissuljettu jos se ei tuntuisi stalkkaukselta. Ties mitä kuvittelen päässäni, enkä osaa pukea sanoiksi.

Onko mahdollista olla jo kuumia aaltoja... ei kai nyt vielä pariinkymmeneen vuoteen... toisaalta olisi kiva jos en olisi tilannut 75 dollarin teepaitaa, niin olisin saattanut varata hotelliyön kylpyammeella.

Oikein nukkumisestakaan tule mitään. Otin herätysvalokellon käyttöön. Olisi ollut kyllä hieno ilma mennä luistelemaan. Pitäisi ehkä lukea kirjaa vaihteeksi. Pelata mun uutta pokemonpeliä. Ottaa uudestaan suihku. Kotihommaa tehdä joku pieni, viedä roskat vaikka. Vaikuttaa vähän siltä, että en saa mitään aikaiseksi. Onneksi en helpolla kulkeudu kaidalle tielle. Tätä se tylsyys teettelee kun mielenterveyskin on jotain a(i)vohoitoa.