ihmisoikeudet

Se eka heitetään aina pois jos ei tule priimaa eli olen pelkkä eka lätty kuten maapallokin oli kunnes joku puhalsi talonsa nurin

Määritelmä oliolle objektiivisesti, havaitsijasta riippumatta kuuluva ominaisuus, "primaarinen" Terv. filosofia  Traaginen hubris ...

Translate

maanantai 9. toukokuuta 2022

Vain rahalla ja valheilla pääsee historiaan

 RAGEEE!!!!!!!!! YouTube poisti jonkun mun tekemän videon koska niiden mielestä siinä oli itsetuhoisuutta tai kenties ne käsitti että siinä olisi jotakin viiltelyä..? Tunnen raivoa. Videon nimi oli this is my story.

Mulla on huomenna jutteluaika psykiatriselle hoitajalle ja voisin ottaa vaikka tämän esille.

Kun stigmatisoidaan hulluksi, ei saa esiintyä edes omalla naamallaan. Se on niin väärin. 

Jos itsensä rakastaminen kohahduttaa niin paljon "wtf" kommentteja ja kirvoittaa kateutta ja muuta, niin pitäisikö hankkia jokin negatiivista itsepuhetta kuten ne pikkumaiset ihmiset... että mä vihaan.

Olen täysin tietoinen mitä olen laittanut youtube kanavalleni joka mulla on ollut 2008 vuodesta. Eikä se ole juurikaan ole paljoa. Tuloja ei saa, pitäisi olla vaikka millainen nero tekemään sisältöä kalliilla laitteilla tai vähintään kaunis ja tyhmä jotta muut tekee aivotyön sun puolesta.

Mä en tarvinnut tätä tänään, en todellakaan. Tullasin äsken jotain tarroja ja sekin koko ajan olisi pätkinyt. Mikä vitun tarkkailuvaltio. Kansalaiset jotka luodaan systeemin vangeiksi.

muutin sitten kaikki yksityiseksi, olkaa ylpeitä!!!!!!!! hyi olkoon ihmiset