Odotuslistani

Hae tästä blogista

Voi hyvä tavaton kun on kesä joka jää unholaan

Melko varma että ChatGPT keksi omasta päästään kirjoja xD En ainakaan löytänyt niitä... kysyin siltä samanlaisia kirjoja kuin eräs 2020 para...

Translate

sunnuntai 8. toukokuuta 2022

Joko sitä ois

 Pelannut kolme tuntia LotR:Rise to War peliä. Loppuu resurssit perkele. Kello onkin jo paljon. Kiva nähdä tänään perhettä eikä jäänyt nälkä. Jääkaappiin sain loput kakusta, eikä yhtään tee mieli sen puoleen. 

Aamulla oli kello herättämässä. Heräsinkin monta kertaa. Silti aina uudestaan ummistin silmiä? Kävin suihkussa. Meikkasin. Kaivoin mekon jostain. Valmistelin jonkun pienemmän mustan laukun tavaroilla, kuten kotiavaimet ja matkalaturi, huulipuna. Meikki taisi jäädä eiliseltä huuliin? Tapoin aikaa tekemällä pari TikTok -videota meikit hyvin. Laitoin jotain aika vaaleaa corrector voidetta otsaan, silmäkulmiin, nenänpieliin, suupieliin ja leuan vakoon. Se piilotti aika paljon? Nuorensi. Laitoin 2-in-1 ripsaria jossa siis ensin laitetaan valkoinen ja sitten musta ripsiin. Tein kulmat kulmakynällä. Pienellä siveltimellä tein silmäluomet. Vakoon tummempaa. Sellainen sini-violetti-pinkki systeemi vähän kuin barbiella, tms. Tai niinku mun logon väri, magentaan vivahti enemmän. Huuliin lisäsin anilliininpunaista sekä rajausväriä... niin ja suihkautin fiksaussuihketta liian lähellä silmiä. Se tuoksui varmaan hunajalle, kun systerin koiruus nuoli mun sormia autossa?

Sain kuulla että makuliuskat loppui valmistus lakien takia. Ja vähän harmistuin. Jos pieni osa haluaa polttaa, niin ei ole oikein pakottaa lopettaa valtion puolesta. Se on sama kuin amerikan aborttilakien suunnittelu! Mun mielestä köyhiä, vähemmistöjä, mielenterveyspotilaita kohdellaan täysin vailla ihmisoikeuksia. Naisia nyt sentään on puolet väestöstä, niin jotkut limaiset ukkelit jossain edustamassa kansaa päättäisi meidän elimisistöstä ja hengestä on niin takapajuista!

En edes välitä tupakasta jos se on sitä tavallista. Ai niin piti kertoa tuo uutinen sille kivalle amerikkalaiselle kamulle joka lupasi mulle salajuljettaa tullin ohi vihreää röökiä :3