Liian pitkälle edennyt hulluus

 Laitoin sijauspatjan kaksinkerroin lattialle ja nukuin lattialla. Lakana ja petausliina, pari tyynyä ja peittona pussilakana. Heräsin taas ...

maanantai 4. tammikuuta 2021

nauttimus maximus suurimmalle joukolle eiku utilitissimäärin vaan joo kuha nauttisi ite

 Voi voi voi. Aamuviideltä "osta mulle kolme pulloa viiniä ja kipulääkkeitä, maksan kun muistan"

"ei sit, haen ite" Toivottavasti ei nyt siitä tullut alkoholistia. Sitä paitsi mulla on enää yksi 100kpl 1mg kipulääke resepti odottamassa ostamista. Se otti niitä neljä kerralla kun oli täällä. Kaipa nyt rankka juominen putkeen saa reumat ja mahahaaverit oikkuilee.

Mitäs muuta. Kaveri hakemassa ne häkit kun ehtii. Maksoin bensarahoja parikymppiä ja ne tuotteet. Sillä on tiedossa paikka ja minne autollaan tuoda. Luulisin. Kun pääsee liikkeelle. Mä heräsin jo kasilta kun ei vain kyennyt määräänsä enempää nukkua. Harvinaista.

Katsoin minimalisti dokkarin. En päätynyt heittää pois tavaroita tai että näyttäisi kuin asuisi minimalisti. Tietty vanhentuneet lääkkeet pitäisi viedä pois vielä. Siivota. Mutta eilen illalla tiskasin tunnin ja muutenkin teen koko ajan jotain.

Hain kaupasta leipää ja margariinia ja ranskiksia, pepsi maxin ja leivinpaperia sekä röökiaskin. Unohdin hedelmät. He täytti hyllyjä ja en olisi mahtunut siihen välikköön ottaa ylimmältä hyllyltä leivinarkkeja. Se oli viimeinenkin, olisin epähuomiossa ottanut rullaa. Ja vehnä paahtoleipää ei ollut tullut.

Olin tyrniöljy kuurilla kun kaveri oli täällä. Muistin ottaa niitä. Konjac ja jotain rakeita sain luontaistuotteita kanssa joiden kanssa pitäisi juoda paljon vettä. En saa edes pikakahvia alas.

Pessyt hampaat joulun jälkeen harvemmin kuin joka päivä. Käyttänyt sit vanhoja hammastahnoja tiskialtaan kiillottamiseen.

Vessapaperia mennyt paljon. Se otti about neljä suihkua päivässä. Vartin välein vessassa. Vessanpesuaine loppui. Ööh no tämä on nyt vain tällaista inventaariota. Kyllä se sit korvasi juomansa kahvit ainakin... välillä vaan huomasi että jaahas pannullinen taas keitetty.

Annoin sille mun vanhan mekon, hiuskoristeen, bullet journal kovakantisen vihkon josta olin pari kertaa vetänyt irti alkusivut kun en saanut sille järkevää käyttöä. Annoin eteenpäin sille jonkun kolitsihupparin. Tarjosin viiniä sen ekan pullon. Se kävi Lidlissä mun lahjakortilla ja toi meille viikonlopun ruoat ja askin röökiä ym uudenvuoden herkut ostettiin puoliksi lähikaupasta. Syötiin siipiä ja nuudelia ja mitä kaikkea tuossa nyt sitten mulla oli, papuja ja tonnikalapurkki, tomaattimurskia, joita se laittoi siihen kastikkeeseen pinaattinsa kanssa, mun loput riisit. Se söi leipääkin vaikka on allergikko. Jaa-a. Kerran pestiin pyykkejä. Sen alkkarit ja sukat, pipo, pyyhettä ja lakanaa, lainattua teepaitaa.

Se ite haluaisi kutsua kotiinsa vieraita. Mut eihän se voi jos se nyt alkoholistiksi aikoo taas alkaa. Itse juon harvemmin jos on varaa ja silloinkaan ei olisi oikeasti. Huonoja muistoja lapsuudesta kuningatar alkoholista. Paras lopettaa nyt kun tietää vielä eri laatuisista juomia ja drinksuja ehkä perustiedot ja loput maistaa ja tietää omat reaktiot mikä ei sovi tai rajansa, promillet veressä arvioida. Ei paljoa pääse valehtelemaan.

No mutta mun piti mennä tällä viikolla vielä luistelee. Sen kanssa jonka häissä olin. En tiedä mennäänkö aamulla vai illalla jne mutta mun pitää varmaan lainata noi prinsessaluistimet ja muutamat villasukat niihin varuiksi kun 42 voi olla liian iso luistin 39 jalkaan, pysyy tyttö pystyssä.

Olen alleviivannut yhdestä viktoriaanisen ajan brittein historiankirjasta kaikkea. Sellainen lukiolaisen 90-luvun tietokirja englanniksi. Maatalousyhteiskunnasta teollisuus ajoille. Laissez fairet pinkillä, loput vihreällä tai keltaisella yliviivaustussilla. Niiden tuhansia vuosia toimineet tehtaat kuulemma yhä pystyssä joissakin osaa saaria. Pienet suutaripajat tms. käsityölaiskorttelit en ole varma mitä se tarkoitti jouluna. Spesifiä on se että mua kiinnostaa.

Muuten olen lainannut ellibs sovelluksesta kirjastokortilla nuorten aikuisten fantasiaa ja päässyt alkuun parissa kirjassa. Tuskin 14pv riittää että luen ne. Tai kuuntelen.

Onni ei ole muka ulkoinen asia vaan sitä että on aikaa hengähtää ja miettiä mitä arvostaa ja onko vähemmästä hyötyä vai miten se meni. Tila miinus tavarat on vapaus. Simppeliä yhtälöä helppo ylläpitää. Sen sijaan että mulla on neljä hammastahnatuubia ja kaikki avattu ja puolet johonkin muuhun eikä yhdessä ole edes fluoria joten se hankaa liikaa jne "epäonnen lähde" jos ei toimi siten kuten ajattelit vaan aivot tottuu uusiin hankintoihin nopeeta oli se sit 4vuotiaan kiukkukohtaus aamiaismuroista tai viisikymppisen nettiostokset mutta niin joo

En jaksa keksittyyyyyyyyy lol

Maailma hiljene. Fyysisesti ei ole mahdollista äitimaan tuottaa meille kaikkea sitä minkä halvaksi koemme.

"mene huoriin hankkimaan lapsi" mun vastaus: jaa sunko mielestä sijaisäidit on huoria

eeh. toimiski niin. Hedelmät ostaa muistinko, en. Säädyllistä onko juoda pullo punkkua päivässä. On sitä teitä vähemmästäkin erkaantunut. Puhe on halpaa. Höpötys on höpötystä. Tyhmä ei saa olla.

linkkejä

 BookCrossing: kajsa88
 deviantART: dracoenator
 Facebook: kitujainen
 Goodreads: Kajsa_Blom
 Instagram: kajsabl
 Snapchat: kajsa88
 TikTok: kajsablom88
 Twitch: kajsa_blom
 Twitter: kajsabl

PERSONALITY
Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy