ihmisoikeudet

Olettekohan vaan jonossa...

 Luin että kosteassa ilmastossa äänihuulet paremmin saisi äänteitä erottumaan. En tiedä paljoa tieteestä joka tutkii moisia värähtelyjä... m...

Translate

perjantai 1. tammikuuta 2021

Jos mulla olisi munat olisin tirehtööri mutta kun voin vain vetää naruista vedoten tunteisiin ym "ai niin mutta sähän lupasit..."

 Kaveri nukkuu yhä. Kuuntelen kirjasto sovelluksesta lainattua kirjaa. Olen käynyt tupakilla jo monet kerrat. Mietin heräisikö se jos keitän kahvia. Kello on yli puolenpäivän. Se joi pullon viiniä "vain neljä lasillista" sain selville instagramista että olin aamuyöllä kuorsannut. Täytyy kai alkaa taas ottaa uniapnealaite käyttöön... huonosti olen sitä käyttänyt.

Se nukahti joskus ennen puoltayötä. Laskin kolmestakymmenestä alaspäin ja toivotin uutta vuotta mutta ei mitään vastausta, jotain muminaa. Pari minuuttia myöhemmin tekstari sukulaisilta joiden seuraan yleensä tunkeudun uusina vuosina.

Jättitähtisadetikut ei syttynyt. Ne taisi olla jotain kymmeniä vuosia vanhoja tms. Heitetty sekajätteeseen. Mun perhoset yritettiin heittää ja sytyttää joidenkin lasten tekemän lumiukon pään päältä mutta ne aina tömpsähti väärinpäin lumeen ja joko syttyi tuleen tai muuten hetken pyöri ympyrää lumessa. Ei olleet sellaisia että olisi noussut maasta ylös hienosti pyörien siististi metrin mitä kuvittelin jotain... niitä taisi jäädä 4kpl

Oltiin ennen kuutta tehty siis "raketit" ja suurin osa kuului muiden paukkeet, mutta ei näkynyt. Haettiin kaupasta mässyä ja maksettiin puoleksi. Jäi hot rod sipsejä ja yksi kalja ja äsken söin toisen tuplapatukan aamupalaksi... toi söi jonkun viiden euron juuston josta en itse pitänyt.

Se kokkaili pinaatista, inkivääristä ja mausteista sekä mun tarvikkeista (tomaattimurska, tonnikala, pavut, riisi) ruokaisan "kastikkeen" jota ehdin syödä lautasellisen ja se veti loput. Huolestuin ja se kävi mun kehonkoostumus vaa'alla. Yhden tähden vaaka sovellus löydökset myötäili hänen itse kertomaa tarinaa.

Söin kyllä perunasalaatit ja nakit. Tehosekoittimella tehtiin inkivääri+sitruuna juomaa shotiksi, kahvini se keitti itselleen pian kaiken ja teetä juotiin kerran sen I hate wine lisäksi ja mun light päärynä vahva siideri. Kahden illan ryyppyputki, onneksi tänään ei ole alkot auki kuitenkin.

En ollut ajatellut koska se lähtee mutta jotain se uhkasi jäädä viikonlopuksi. Kunnes menee ortodoksi kirkkoon? E.T. elokuva tuli katsottua pariin kertaan melkein kun jostain syystä elokuvat tulee samat uusintoina tässä. Se ei kyl itse katsonut, vähän aikaa se piti liveä päällä kunnes silmät ei tykännyt. Olin sen livessä kun me tavattiin sen sovelluksen kautta. Mutta se vaan piippailee jotain ilmeisesti liian lähekkäin signaalit

Mun pitäisi käyttää tota konjak valmistetta ja se toi tyrnikapseleita missä on A-vitamiinia kun ne ei käyneet sille possun vuoksi (liivate). Se ei voi syödä juureksia tai sokeria ym vähän rajoitettu ruokavalio. Kävelee paljon. Muut ei ymmärrä sitä ja joskus jokin kukkahattutäti kutsuu sille ambulanssin wannabe syiden vuoksi kunnes asiantuntijat toteaa ettei hänessä vikaa ole. Autismia ja kasvuhäiriötä ja valikoiva frendimaku.

Kysyin koska se on viimeksi lukenut mun blogia ja sanoo että tykkää lukea kaikkea. Mutta ettei ole kyttääjä.

Siitäkös se kyttääjät pidätte kun kirjoitan. eh? voi ei. No mutta en mä kaikkea kirjoita. Miten kauniilta se näytti mun 42 koon mekossa jonka annan sille mukaan. Olen mahtunut siihen joskus mutta se kyllä kutistui sen päälle... ei voi tajuta miten olen siihen joskus mahtunut. Ei ole fysiikan lakien mukaista. Tunnen olevani tämä 3xl jonka kunto on lihaksissa kaiken läskin alla...

Kirja porskuttaa eteenpäin kuulokkeista. Muistelmat 36v instagram naiselta joka tekee huumoria omasta kropasta jne osallistuu ns. haasteisiin sellaisella kropalla joka olisi sit mahdoton näyttää hyvältä mahdottomissa haasteissa en mä tiedä... olen mä jonkun haasteen joskus tavannut. Aula kustannus ehkä jakoi jotain ja sitten itse vastasin epähaasteeseen

Mutta ei tämä kyllä nyt suostu toistaa enempää. Täytyy poistua kirjasta ja alkaa uutta lukua lataa. Noh vuoden eka kirja nopsasti luettu lukuhaasteeseen?

En ole varma lukisiko montako kirjaa 2021... 10-12 on se minimi mutta mutta... joskus teininä niitä oli helppoa yli 50 lukea jo ennen kesää. Luin pienen vihkon jonka piti kertoa miten kirjoittaa kirja-arvostelu. Siinä kuitenkin oli pääasia että kunhan jättää sellaisen koska kirjailijat tarvitsevat niitä varsinkin noi indie kirjailijat... ei siitä apua ollut. Kirjabloggaamiseen. tms

Vaikka kuollut alusta tämä on. Sopiva stalkkereille ja satunnaisille eksyjöille jotka hakevat kenties artikkeleita ja päätyvät blogiin hahaa

Smallukkitallukkia eli pikkupuhe tullut tarpeen kyllä joka tilanteeseen. Toi kysyi tärkeitä kysymyksiä mun mielipidettä kuten miksi mun mielestä sitä kaikki vihaa, joihin ehkä vastaan pitkällä monologilla joka kulmasta miten ihminen on kokonaisuus, ja sitten se kuitenkin vaan "ihan sama" ja "miten vaan" asenteella "ei voi mitään" asioille vaikka kysyi. Sen dereaalisaatio ilmeisesti estää ettei se osaa esittää tuttavallista, mikroeleitä, ilmaisuja, feikkiä asennetta kiinnostusta ihmisiin, moikkaile ja navigoi tunteensiirron kanssa jne pientä millä voisi saada muut puolelleen kuten hymyillä eikä näyttää surulliselta. Mua ei haittaa mikään koska tiedän paremmin. Toki mä unohdan välillä miksi joku tekee jotain. Neurologinen syy miksi joku vapisee on tällainen. "Onko sulla kylmä? Ei, onko sulla?"

Hih.Tuolla ulkona on kyllä niin vitivalkoista pientä jotain ilmassa tuollaista valkeaa unelmaa että muuta juuri näy. Kaveri ehtii nukkua ohi.

Sillä oli kissa niminen unilelu. Mulla on se mun koila. Näytin koilaa kaapista sille mutta kielsin koskemasta. Eikä sekään tykkäisi jos koskisin sen leluun ja miksi kukaan koskisi sellaisiin bakteeripesiin.

Yritin ettiä yhtä meemiä tähän postaukseen kuvaksi mutta en löytänyt sitä enää mikä olisi sopinut hyvin.