ihmisoikeudet

Ich kann kein Deutsch

 Aikaa on lentänyt 6kk siivillä siitä kun mulla viimeksi oli täällä vieras sohvalla nukkumassa viikon. Sillä tyypilla on myös vielä kuukaude...

Translate

maanantai 7. syyskuuta 2020

Pieniä aamuvaikeuksia

 Auts. Kipulääkkeet loppui täysin, otin viimeisen. Olen vähän kivusta sekaisin nyt. Pitää hakea 100kpl purkki uudestaan. Katsoin eilen Tanssii tähtien kanssa ja osallistuin sovelluksen arvontaankin, mutta se oli niin tylsää että aloin haukotella ja menin nukkumaan ennen yhdeksää. Vihaan Big Brotheria niin sitä mua ei saa kattoo.

Oikeesti kuolen näihin kipuihin. Reidet on tulessa ja kaikki muu pistelee epämukavasti kovaa. 18. päivä menen gynegologian osastolle kertoo jatkuvista vaivoista. Tämä vaikeuttaa elämistä.

Pari tuntia mennyt jo kivuissa sängystä nousemisesta asti... alkaa ehkä pikkuhiljaa helpottaa toivoisin ainakin. Keskittyisi johonkin muuhun mielellään. Päivitin mun läppärin. Laitoin hiuksiin öljyä. Söin puuroa. Sataa tiputti. Varmaan menossa kaupungille piakkoin kun tää vain helpottaisi. Psykoterapiaa enää tämän kuun maanantait. Mitä siellä nyt sitten kertoisi vaihteeksi. Antaisi sen vaan puhua ja itse kouristelen.