ihmisoikeudet

Hysst...

 Kävin luovuttamassa verta. Konsultoivat lääkäriä jopa että voinko luovuttaa koska lääkkeet. Jotenkin parempi olo kun päässyt eroon verestä....

Translate

torstai 10. lokakuuta 2019

vuodatan aiheesta kuin aiheesta

"hyi vittu kuppaKajsa...ihan kaikkee mätäFinnisen alapään eritteitäs tarvi julkisesti jakaa!! Nyt iski kymmenen vuoden impotentti!! YÖKS"

  1. en ole jakanut mitään kuvia aiheesta
  2. tämä ei tartu
  3. vaan impotentit ei usko kiimatippoihin 

Ilmastointiteipillä hopeasidos Aquacel -merkkinen tonne "rypäleen" päälle teippasin. Aluksi meni vituiksi :D:D Melkein 7€ maksoi tosiaan ollut edes 5x5 cm kokoinen xDD Lappu hajosi kun yritin sellaista iholle tarkoitettua teippiä käyttää tossa. Kantsii olla jokin ensiapupakkaus?
Kävin apteekissa ja postissa... kohta vapottaa niksattomia juustokakku&kirpeä omena nesteitä. Toi toinen on tollasessa purkissa joissa yleensä jotain vitamiiniporeita. Ilmeisesti niillä oisi jokin backstage facebook ryhmä :p
Kuunnellut radiorockeroista.
Kyllä huomaa että tossa ei ole niksoja kun höyrykin muistuttaa kirkasta. Mutta kuka elintarvikekäyttöön noita laittaa. Vitun säännökset ja tupakkalait ja verotukset. Joku saisi heittää tupakat takasin intiaaneille. Eiks niillä ollut muka jo silloin jokin muu lääkekasvi minkä ne oisi voinut lahjoittaa valkoihoisille?
Omituista että tällainen arpinen ja mätäpattinenkin kelpaisi miehille. En tiiä sit onks niissä vai mussa vika. Olen myös ylipainoinen, masentunut ja poltan ja ne varmaan pahentaa tätä hs-tautii mutta yritys hyvä 10 ettei oisi ja silti jokin masennusviba hiipii aina vaan ja kääntää ajatukset negatiiveiksi.

P.S. Kuppaaminen on ihan tervettä ;)