ihmisoikeudet

Ehkä sä haluat pitää sen (isän koulukaveri laiterahoituksesta jota edelleen makselen)

Olen silmittömän vihainen kaikenmaailman rahan lainaajille jotka valehtelevat sovituista asioista. Lowellille olen maksanut vuokrasaatavan j...

Translate

torstai 10. lokakuuta 2019

Maailman mielenterveyspäivä

Kävin joogaamassa kymmenen minuutin hitaan kävelytahdin päässä sillä tuote-edustajan luona ja sitten se hieroi mun selän osa 2.
Mennään postille kävelee kun sen tuotelähetys tulee sinne ehkä, jos en ehdi ensin itse käymään hakea omia lähetyksiä tms viemään postikorttejani...
Laitoin sille Pilates For Dummies linkin soittolistaan whatsapilla. Laihduin ko. 18 liikkeen ohjelman sarjoilla, ennen lukiota 10kg. Tein joka päivä 30-45 min, enkä syönyt herkkuja ja merkkasin kalenteriin x ja 0, ja sitten ostin jonkun mangan muutaman kk välein itselle palkkioksi kun oli tarpeeksi rasteja ja nollaa.

Hän painaa sen verran mitä mä painan ylimääräistä eli 50kg mutta jos nyt vaikka jotain laihtuisi.
Sain maistaa aloe vera juomaakin. Ei oikein maistunut miltään, ehkä vähän pahanhajuista tms riisimaitoa mutta jos siihen saisi lisää, makeutta lisää, niin olisi varmaan, sitä mehua.
Eilinen meni oman mielenterveyden ylläpitoon hs-taudin pahentuessa ja menkkojen alettua kun otin rautapillerin. Ehkä sitä pitäisi vaan paahtaa menee liikkua jotain kuntopyörästä aloittaa.

Olen nyt juonut vain kahvia (mausteista lattea), pari röökiä, ja juonut kulauksen aloe vera juomaa. Kohta alkaa heikottaa ja sitten, normaalisti jos sallisin itselleni, niin varmaan hotkisin liikaa jotain. Ei paljoa auta mitä sattuisi olemaan kromitabut. b6, magnesium, kalsium, k, D. Jotain konkreettista laitettava napaan, nyyh
Hakisin kaikki herkut kaupasta mutta mulla on nyt budjettikin, perkele. Jollain elääkin kunnes takuueläke tulee parin viikon päästä... kymmenellä eurolla päivässä eläisin liian vähän aikaa... kauheaa puutosta tai jotain lama-aikaa koko loppuelämä. Vääristänyt lapsuutta ja vaikuttaa kaikkiin nykyisiin suhteisiin tjtn. Katsoin eilen My 600lb Life TLC:ltä pari jaksoa melkein ja yksi seksuaalisesti hyväksikäytetty sai terapeutin kotikäynnille ja myötäelettiin sen vääristyneitä omakäsityksiä.

Mutta joo. Tavoitteena olisi mahtua 48 koon housuihin kai. Nämä kolitsit on jotkut exän vanhat.