Translate

kävijäpiikki

sunnuntai 27. lokakuuta 2019

harakatkin nauraa kirkonrotille

Toi epilaattori on melko ihana. Kaulasta alaspäin saa kuulemma epiloida. Aloitin sääristä ja puoli tuntia meni ainakin kun opettelin bikinialuetta epiloida. Ton epilaattorin lisäksi postissa oli uusi pyyhe niin sen otin heti käyttöön mukavan pehmeä? Sitten laitoin vartalorasvaa epiloiduille alueille. Sori jos toistan sanaa epiloida mutta tämä tuntui minun jutulta ja ihme että ensi kertaa nyt vasta elämässä kokeilen tätä karvojenpoistotapaa.

Varmaan jo syönyt tämän päivän kalorit... aloitin Aloe Vera jutuilla mutta sitten piti syödä joku 600 kalorin illallinen jo, niin meni pipariksi. Aamupaino oli reilu 122, ettei nyt kauheasti ole haitannut, ettei täysin nestemäistä dieettiä pitäisi yllä... naapurilla söin voileipää juustolla ja pari kaljaa, hain kaupasta sipsien lisäksi paketin kalkkunanakkeja ja 3x suklaapatukoita ja 1L vaniljajäätelöä (verotin sitä vain osan ja söin kurpitsasoseen kanssa) Kaveri oli sitä mieltä ettei voi laihtua jos ei koe nälkää, mutta en mä pysty laihtuu jos en syö jotain--

Youtubesta katsoo brittien Dieetit vaihtoon. Ehkä britit tosiaan niin kuvittelevat tulevansa Amerikan jälkeen heti toisena, että ne senkään takia halua olla EU:ssa. Onhan ne kärsineet ainakin terrorismia enemmän kuin muualla Euroopassa.

Pelannut iPhonella jotain selviytymispeliä. Jos selviytyisin itsekin tästä jonnekin meinaan... hylkäsin ehkä laivan mutta olen silti kapteeni eiku

Pitäisi vaan tietää mitä ne kalorikeijut hommailee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että ajattelit kirjoitustani ja ajattelit jättää kommenttia, mutta pidäthän tyylisi positiivisena ja asiallisena ja kiinnität huomiota oikeinkirjoitukseen, kiitos!

PERSONALITY

Sensible
Emotionally versatile
Open
Industrious
Communicative
Gentle
Innovative
Resourceful
Perceptive
Supportive
Introspective
Idealistic
Well-organized
Charismatic
Energetic
Distant
Understanding
Observant
Dependable
Efficient
Practical
Entrepreneurial
Outgoing
Logical
Friendly
Dark
Fiery
Artistic
Rational
Experiential
Perfectionist
Analytical
Independent
Introvert
Unique
Intelligent
Structured
Creative
Dreamy

Vanhat