ihmisoikeudet

Terveystiedon numero lukiossa 9

dissaus informaatiota tulossa koska mistä minä tietäisin mitään? Ei ole kyl äiti opettanut näitä... Hehe. Eat more ! Ja mulla soi herätyskel...

Translate

tiistai 29. lokakuuta 2019

Eikö tämä ollutkaan kuvakirja

Vitun kuukautiset ne on joka kolmas päivä. Toivottavasti yksi side riittäisi per päivä. Ruoka-avustuksella jonottelin tänään ja ne alkoi. Kuunnella kun muut köyhät puhuu lämpimikseen.
Pesen pyykit, seuraavaksi menee lakanapyykki koneeseen ja yksi tyyny. 
Tämä rakennus kai kuvattiin ulkoapäin tänään. 
En olisi tänne muuttanut jos olisin nähnyt ton etupihan "koristukset" mutta oli helmikuu ja lumi peitti niitä.

Asiat on huonosti ehkä. 
Noh ensi viikolla otetaan niitä gynegologisia näytteitä ja jos mulla on silloin jotain vuotoa- niin sanon että ottakaa silti -koska tämä vuoto nyt vaan on tällaista tämän mirenan kanssa. Italiaksi vuoto tarkoittaa tyhjää kuulemma. Eiköhän ne pari kaavintaa ole jo käyty. Seuraavaksi kohdunpoisto toivoisin.
Sattuu ja otan varmaan kipulääkkeen kohta sekä vettä juon. 
Ei olisi kannattanut herätä. 
Eilen kävi kylässä eräs nainen ja lupasin sen kanssa torstaina leipoa tai tehdä hilloa sen kurpitsasta, tms. Varmaan sitä ennen vielä siivoilla tätä keittiötä yms
Tavallaan sitä on energinen ja saa asioita hoituu ja aivot käy ylikierroksilla mutta kun istuu alas "rauhoittumaan" niin on vain valitettavaa kaikesta.

Ihan ookoo olla olematta ookoo. Katsellut autistista lääkäri -sarjaa.

Pyykille. Soittelin kiinteistöhuoltoon turhaan kun en aluksi osannut käyttää kuivaushuonetta. Että sellainen päivä taas kulminoituu väsymykseen. En edes nuku yhtään öisin älyluurin mukaan. Ei sillä että jaksaisi seurata omaa yöllistä käyttäytymistä.