Translate

kävijäpiikki

keskiviikko 1. toukokuuta 2019

Kolmenkympin kriisi pitää sisällään

Söin pari risiiniöljykapselia ja röyhtäilen jotain lakritsin hajuista. Kudoin muutaman rivin pyöröpuikoilla sateenkaarenvärisellä langalla kaulahuivia. Join pari lasia teetä, otin vitamiinit, vaihdoin kalentereihin uuden sivun.

Tyhjensin astianpesukoneen, ja järjestelin pöytää ja tavaraa kun inspiroiduin youtube videoiden sanomasta.

Ruusunkulta edustaa ilmeisesti kulutustottumuksia nykyään. Kulutetaan kuvia instagramissa, ja halutaan mitä jokin edustaa, mutta ei voida saada sitä. Oleminen on omistamista jne. Siinä videossa oli paljon lyhytelokuvista lähteitä ja muita lainauksia liittyen miten on loppumassa sellainen idyllinen talonrakennus peli ja leikki, että täytyy olla vaikka mitä eripari asioita. Jos jokin ei ole sen väärti, mitä sitä pitämään?

Hyvin selitti myös miten konmaritus on tunteisiin liittyvää omistettujen tavaroiden, käsin hypistelyä, sekä siihen liittyvää järjestelmällisyyttä.
Mulla on aika turhankin paljon kaikkea pinkkiä. Mulla on mustat housut, musta paita, ja kaikki muu on mustaa - jos se ei ole pinkki. Tai laventelinsininen. Tuttavallisemmin lila. Tai liila.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että ajattelit kirjoitustani ja ajattelit jättää kommenttia, mutta pidäthän tyylisi positiivisena ja asiallisena ja kiinnität huomiota oikeinkirjoitukseen, kiitos!

PERSONALITY

Sensible
Emotionally versatile
Open
Industrious
Communicative
Gentle
Innovative
Resourceful
Perceptive
Supportive
Introspective
Idealistic
Well-organized
Charismatic
Energetic
Distant
Understanding
Observant
Dependable
Efficient
Practical
Entrepreneurial
Outgoing
Logical
Friendly
Dark
Fiery
Artistic
Rational
Experiential
Perfectionist
Analytical
Independent
Introvert
Unique
Intelligent
Structured
Creative
Dreamy

Vanhat