Odotuslistani

Hae tästä blogista

Voi hyvä tavaton kun on kesä joka jää unholaan

Melko varma että ChatGPT keksi omasta päästään kirjoja xD En ainakaan löytänyt niitä... kysyin siltä samanlaisia kirjoja kuin eräs 2020 para...

Translate

keskiviikko 1. toukokuuta 2019

Kolmenkympin kriisi pitää sisällään

Söin pari risiiniöljykapselia ja röyhtäilen jotain lakritsin hajuista. Kudoin muutaman rivin pyöröpuikoilla sateenkaarenvärisellä langalla kaulahuivia. Join pari lasia teetä, otin vitamiinit, vaihdoin kalentereihin uuden sivun.

Tyhjensin astianpesukoneen, ja järjestelin pöytää ja tavaraa kun inspiroiduin youtube videoiden sanomasta.

Ruusunkulta edustaa ilmeisesti kulutustottumuksia nykyään. Kulutetaan kuvia instagramissa, ja halutaan mitä jokin edustaa, mutta ei voida saada sitä. Oleminen on omistamista jne. Siinä videossa oli paljon lyhytelokuvista lähteitä ja muita lainauksia liittyen miten on loppumassa sellainen idyllinen talonrakennus peli ja leikki, että täytyy olla vaikka mitä eripari asioita. Jos jokin ei ole sen väärti, mitä sitä pitämään?

Hyvin selitti myös miten konmaritus on tunteisiin liittyvää omistettujen tavaroiden, käsin hypistelyä, sekä siihen liittyvää järjestelmällisyyttä.
Mulla on aika turhankin paljon kaikkea pinkkiä. Mulla on mustat housut, musta paita, ja kaikki muu on mustaa - jos se ei ole pinkki. Tai laventelinsininen. Tuttavallisemmin lila. Tai liila.