Jos tää nimi kantaisi kauemmas, niin tää ei edes oisi Suomi...

Mut heitettiin jälleen pihalle jostain pelistä. Vaikka olin pelannut sitä jo ennen 2012... voi tätä älyn määrää mun pienissä aivotumakkeissa...

Suomalaiset kuulemma keksi selaimet, mutta siitä on jo vähän aikaa. Mä käyttelen tätä googlen omaa... Kuuntelisin radiota, mutta kai toi vesihana ajaa saman asian. Siis, mistä näitä ääniä oikein kuuluu!! Olen ollut melko tyytyväinen tänään. Opettajakin poistui kukonaskelin pois mun ja jonkun toisen töiden ääreltä. Pitää kuulemma tehdä jotenkin koululle mainetta??? Muistutettiin WhatsApissa "käytöstavoista", vaikka se voi voi kirjoitetaankin yhteen!!

Mitä sit, jos joku tekee yömyöhään jotain "kampuksen" peli-illan (yön) nettisivuja ja tiedottaa niistä sillä sekunnilla ryhmässä jossa niitä opiskelijoita on. Enhän mä hereillä haluaisi olla öisin tai mitään.

Kävin suihkussa, ja tota.. pesin jalkahiet ja muun nöyhdän. Miksi kaikkien maailmat on ainoastaan niiden omissa navoissa, vaikka tiede ei ole pystynyt selittää, että se todellakin pyörisi vain jokaisella niiden navan ympyrää!

Mitkähän arvomaailmat mun persettä oikein saa pyörimään jossain netissä! Mulle tärkeimmät asiat muuttuu. Päivästä toiseen sitä yrittää herätä ja olla taas eri ihminen. Mut täällä oon enkä muuhun kykene.
esim. toi yksisarvinen juttu. Jep, mun tatuointi tulee eräästä Australialaisesta tyypistä, jonka persvakoa nuolin ja se pissasi mun perseeseen mutta ette te sellaisia asioita usko. Ette te pysty. Enkä mä pysty noita asioita ottamaan poiskaan ikinä. Mut, pystyn kyl kirjoittaa yksisarvisista viattomuuden symboleina... Niinkuin tein jossain esseessä kauan sitten...


Sain mä merkinnän ahkeruudestani. Osaamiseni tunnustettiin ties miten monin asioin. Mutta mitä se onnellisuus loppuviimein on, mulla?? Jos kerran mun serotoniini ja dopamiini tasoja määrittää jotkut vahvat psyykenlääkkeet, niin mikä helvetin oikeus mulla on olla olemassa. Sen kun tallaatte, joka päivä, joka päivä. Vittu. Päälle!!!!11

Kommentit

Twitter/kajsabl

PERSONALITY
Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy

Suositut tekstit