ihmisoikeudet

Uuvun jo uneksimisesta

Liian pieni tarve  Mulla on huono kunto. Ei tule lähdettyä kävelylle. Rakennuksessa on ilmainen sali ja itselläni kuntopyörä ja painot. Mull...

Translate

perjantai 3. toukokuuta 2024

No se kuuluisa sienisato jne

 Odotan vähän yli13 dollariani edelleen Dietbetiltä. Laitoin sinne kympin ja voitin laihdutettuani mutta sähköpostia luvattiin ja käsketty odottaa heidän aikaa aamu 7 joka tulee puolen tunnin päästä joten toivottavasti saan rahani sieltä.
Kuuntelen ysäri tanssipoppia. Tarkistelin pitkään minkämallinen vessanpönttö mulla on vuokranantajaa varten, kun olen istunut jonkun hapertuneen kannen vanhuuttaan hajalle poikki kaboom
Tein puoli litraa sitruunakiisseliä ja wokkasin vihanneksia tofun ja kookoskerman kanssa. Jälkimmäisestä ei lähtenyt nälkä. Pitäisi syödä useammin ja vähemmän. Eilisestä lihonut pari kiloa vaikken tietääkseni syönyt mitään erityisesti, köyhäilin vain pastaa ja tomaattimurskaa ja hilloa ruisleivällä. Ei kai saisi syödä normaalistikaan. Vaikken tiedäkään normaalia olevankaan.
Laitoin koru/muoti/rihkama timanttisormuksen keskariin. Tilasin pari feikkilävistystä. Meikkasin violetit huulet ja samaa sävyä luomiin.
Mulla piti olla menoa mutta ei sitten. Sain aamusta Commusta jonkun auttaa sänkyni siirtämisessä ja tavaroiden viemisessä varastoon. Hän oikoi myös vähän mun johtosumaa. Vein roskat ja annoin sille mun vanhan silitysraudan sekä vietäviksi pullot. Vitsailin mielessäni että säästyin exä kakkoselta. En tiedä saisinko ketään jolla ei olisi uniapnea ja 2-tyypin diabetes itsellä ja jonkun työttömän joka ei maksa osuuttaan ja pakottaa hakee tukia tukien päälle jostain sosiaalitoimistosta. Muistan kun yhdet pikkupojat seikkaili jossain roskisten katolla tms Annalassa pihassa ja se ärjähti niille ja ne vittuili hänelle että itse käytte sossussa. Pisti hiljaiseks. Mitälie senikäisiä.
Mutta joo. Persehiki valuu koko päivän niin en ymmärrä ihmisiä jotka ei mene suihkuun iltaisin.
tosi fiksua tilata 60 eurolla suklaata mutta ei voi kuin katua ettei tilannut enemmän