ihmisoikeudet

Uuvun jo uneksimisesta

Liian pieni tarve  Mulla on huono kunto. Ei tule lähdettyä kävelylle. Rakennuksessa on ilmainen sali ja itselläni kuntopyörä ja painot. Mull...

Translate

torstai 2. toukokuuta 2024

Niin kyllä mä muistan koska se on mun tapa kontrolloida

 Oon palanut. En siis palannut. Käsivarret helottaa. Ei -kele.
Meikä on kiinni somessa liikaa. Enää yksi päivä ja asumistuki kilahtaa. Siitä menee laskut eka. Netti ja kotivakuutus. Kuun lopulla tulee hammaslääkäristä lasku joten pitäisi sinne asti miettiä eikä tilata ruokaa kaappeihin.
Olen syönyt liikaa sipsiä ja perunasalaattia ja simaa ja mietoja alkoholijuomia ja nakkeja ja juustosämpylöitä niinku vikaa päivää eikä ensimmäistä.
Piknik. Huono kasvomuisti ja nimimuisti. Yksi nainen antoi yksi kesä kyydin autossaan uimareissun jälkeen miitistä, ja toisella on varmaan jokin autismi koska muistan miten ärsyttävänä pidin sitä.
Kävelin vähän enemmän kuin normaalisti mutta vähemmän kuin päivittäin 2018. Mun kunto on ihan huono.... hikoilen ja takapuoli kipeytyy ja jaloista puuttuu tunto... omituisia sensaatioita pitkin keskustan rotvallinreunoja.
Loppuu akku kaikista meikän omena laitteista.. nämäkin kodat tai podit tai jotain vidut herneet nekkuun ja nekkukin oli pinkki 50 spf huolimatta. Raaps. raaps..