Odotuslistani

Hae tästä blogista

Hylkää minut ja hylkäät itsesi

Ärsyttävää olla tyypin kanssa, joka on Murphyn lain puolella sekä oksettavan Trumpin että paasaa ydinsodasta ja ilmastosta negatiiviseen säv...

Translate

lauantai 18. toukokuuta 2024

Kukaan ei välitä meikäläisen elämänlaadusta mutta onneksi eletään yhteiskunnassa ja vaihtotaloudessa

Lämpötila nousi puoli astetta ja kosteus laski 4% sillä välin kun olin shoppailevinani netissä. Harkitsin ilmastointilaitteita, kostuttimia, tulostimia, telkkaria, langattomia latureita, ja pääsin jopa kompaktikameroihin asti. Pieni merkkiuskollisuus on tullut niihinkin, vaikka sattunaisista syistä eivät toimi ikuisesti... Samsungin telkkari on toiminut vuodesta 2012, 46 tuumainen äly. Mittasin että katson sitä noin metrin päästä joten isompikaan ei tulisi kysymykseen, varsinkin kun energialuokitus on varmaan huonompi mitä tuossa mikä jo on.
Tällaisia ajatuksia, kun luovuin imuristani. Canon sitä ja Canon tuota. Samsung sitä ja Samsung siitä. MacOS X sopivia. Poistoputkeen kaatui se, että saisin kämpän viileämmäksi. Toisaalta pitää tarkkailla tuota kosteutta nyt jos se on usein 30 paikkeilla... vielä näin kesälläkin... Lasertulostimen tarvisin lähinnä taideprojekteihin. Voisi tulostaa osoitteet kirjekuoreen ja sitä rataa.
Vaihdoin läppärin taustakuvan tuollaiseksi beige taustaiseksi minimalistiseksi missä on kahvikuppia ja viikkokalenteria ynnä muuta pahvia toimistossa olevinaan. Se pelkkä väri, laventelinsininen oli sittenkin parempi, mutta ei silti niin kaoottinen kuin kuvakaappaus selainpelistäni. Pääsin tänään örkkeihin. Pelannut sitä 2017 vuodesta.
Pokemon Go:ssa olen tasolla 44... kestää ikuisuuden tapella, mutta ei ole enää montaa bossia. Mulla oli kerran pelkkä pogo blogi, ahhahaha.
Niin tulin koneelle kuuntelemaan musiikkia, ja latautumaan. Tässä on hyvä akku vaikka hankkinut silloin 2017, koska olen pitänyt verkkovirrassa hela tiden 247.
Jos multa otettaisi omaisuutta pois, niin ehkä pitäisi myydä pois näitä mun turhuuksia. Tehdä tehdasresetti mun naamakirjan metan virtuaalilaseille jotta sen voi ottaa joku muu käyttöön. En tiedä miten se tehdään. En ole kuukauteen mennyt virtuaalitodellisuuteen päivittämään laseja. Ja tietty tuo arozzin mikrofoni voisi luopua, ja toinen älyluuri. Miksi mulla pitää olla jokin kiertoilmapaistin jonka sain ilmaiseksi tai joululahjana Moccamaster kun keitän kahvia ehkä harvemmin kuin kerran viikossa. Toisaalta nyt tulee käytettyä robotti-imuria kun en ymmärrä niiden sielunelämää. Sirille juttelen kun on se mini homepod. Kertoo siis ilmankosteuden ja lämpötilankin se kaiutin. Ei voi saada kaikkea.
Työpöydällä on nyt todistuksia sekä kopiota vuokrasopimuksesta jne tärkeitä, joihin saattaa tarvita päästä käsiksi luurilla Tiedostot/Files jossakin pilvessähän nuo noin niin on. Ulkoinen kovalevy, en ole ihan varma paljonko siihen mahtuu. Tilasin noppasetin mutta en osaa lukea d20:sta, ja ne on tossa, sekä yksi karannut postimerkki jostain ja hiirimattoa ja muovia hiuslenksu. Paristo, muki Berliinistä, rasia jostain. Pitäisi kyllä tilata uusia tarralappuja mun osoite lappu tulostimeen, mutta ne on niin kalliita etten tiedä mikä olisi parempi paikka tilaa kuin jokin Amazon. Voisi luopua älykellosta. Se on ärsyttävä jos haluaa aloittaa liikunnan esim sisätila pyöräilyn niin valikossa viimeinen mahdollinen.
Mutta mitä mä olisin ilman näitä mun vempaimia. Olisi varaa ostaa spotify premium puoleksi vuodeksi ja sitten olisin taas rahatonna. Mun Daddy laittoi mulle eilen 25e San Franista. En osaa kirjoittaa sitä loppua. *iti tiesi mun salarakkaasta ja se ei oikein hyväksynyt. "Kun sulla on se... australialainen" Se ei kyl sitten halua kenenkään muun olevan onnellinen ja rakastunut kuin hän itse itseensä.
Oon köyhä. Mutta voisin muuttaa sen työpöydän alle silti. Olen katsonut paljonko maksaa lento täältä sinne. Ei sillä että pystyisin säästää mtään. Mun vempaimet on osamaksulla Telialta. Ei mistään Gigantista. En edes halunnut mitään 2,5 tonnin luottoa mutta mun luottotiedot oli jotain A+ ja sellainen tungettiin mulle jonkun kännykuoren oston lomassa Kangasalla.
Exät vittuhun. Sekin rakasti mua vaan koska kukaan muu ei ole rakastanut. Kuka näitä keksisi omasta päästään. Äitikin todella katuu, ettei ollut rakastava aikuinen mun elämässä. Rakkaus on vain oire jostain suuremmasta hulluudesta joka on sisäinen halu lisääntyä ja muutenkin ne on vain jotain haluja jostain chakroista mitkä on jossain kupeissa. 
Tarvisi jatkaa näitä kirjojen lukemisia mutta niitä kaikkia yhdistää se, että ne on joko lääkäreiden kirjoittamia, tai sitten psykiatrian uhrien manifesteja miten sekin lääketieteen ala on pilannut ihmisten elämää.
TikTokissa oli joku nuori nainen jossain Hesassa jonkinlaisessa kuntoutusmestassa jossa samat aamu yhdeksän kokoukset mitä vanhanaikaisessa kuntoutuskodissa Epilässä, mutta tuskin yhtä hullua tätiä johtajana... no okei, pointtini oli se että silläkin oli siinä livessä pakkoliikkeitä jotain levottomia jalkoja ja epäilen että sillä menisi joku sama lääke mitä mulla. Paitsi että se oli melko normaali lähetys joltakulta jolla muka olisi jokin... huono vointi.
Mietin tänäänkin hetken, tai siis pidin hiljaisen hetken sille kun olin elämäni parhaassa kunnossa ja halusin vain laihtua kunnes lannistettiin täysin siitä kun jouduin osastolle kuin jokin aikuinen vanki. Muistan kun tuijotin laastaria pitkään kun pakkolääkittiin. Kun kietouduin peittoon kuin koteloon kun laitettiin yksinään eristykseen syystä ettei mitään ja ehkä lehti heitettiin perään että olisi tekemistä. Heilutin kai harjaa ettei tule lähemmäs kun olin vain pyyhe päällä ja muka pelkäsi minua omahoitaja. Saa edes rauhassa laittaa vaatetta. Oujea traumaa ja traumansiirrot täältäääähähhhähähä. Oisko iltateen paikka. Toisaalta kiva kun mulla on edes kunnon, ilmanpuhdistin koska muuten tuolta käytävästä tulisi kauheat savut aina ja muut henkoset. 
Koviin tarpeisiin vain harkitusti saada lainata vähän teknologiaa. Jos unohtuu termit. Tähän kirjoitukseen unohdin miksi sanotaan sellaista emäntää joka pitää taloudessa kuria niinku jokin hengetär? Tulee mieleen vain jotkut viktoriaaniset draamat sekä se epätoivon pitäjä joka oli siellä kuntoutuskodin johtajattarena lol Olen unohtanut sen jo, vaikka ne oli elämäni iän puolesta ehkä nuoruuden vuodet parhaat mutta siis todellaki lannistettu ja pilattu aamukokouksin ja muiden hullujen seura kelpasi lähinnä sitten kun oli masennuslääkkeen aloitus ja OIKEASTI eka kerta elämässä tunsin ahdistuksen.

Olipas pitkä kirjoitus ja tunnisteeksi harrastus: koska olen niin harras ihminen. hyrrr..