mut siis mä luulin että Daredevil on Deadpool tai jotain

Rakas poika, seuraava teksti on vain hyvän mielihyvän puutteen tuotosta. Jatkakaa. Alku:  Olen varma että olen keksinyt itse kaiken enneunis...

sunnuntai 19. toukokuuta 2024

Uuvun jo uneksimisesta


Liian pieni tarve

 Mulla on huono kunto. Ei tule lähdettyä kävelylle. Rakennuksessa on ilmainen sali ja itselläni kuntopyörä ja painot. Mulla on sisäpelikengät, ja halpa sulkkis setti ja hyppynaru. En käytä näistä juuri mitään ja painoa on 120 edelleen. Kehonkoostomusvaa’an mukaan lihasmassaa on. Olen tässä tutkinut jooga mahdollisuuksista kaikkea painonhallintaa aina glampingiin (luksustelttailu, ehkä vaellusta). Pitäisi edes venytellä vaikka ryhti onkin jo menetetty.

Kuulemma liikunta on ilmaista ja paras sijoitus tulevaisuuteen ja omaan terveyteen. En vaan tee muuta sykettä nostattavaaa kuin ehkä masturbointi eikä sitäkään viitsi kuin pari kertaa päivässä ja joskus sekin unohtuu. 

Mieluummin haaveilen. Istun parvekkeella, makoilen, mitä tahansa muuta paitsi liikkumista. En ole skinny fat, olen vaan fat fat.

Rasvasin käsivarsia ja käsivoidetta laitoin. Seerumia päänahkaan. Selailin työpaikkailmoituksia, toria, etsin jotakin suuntaa elämänmuutokselle. Tein kananugetteja kiertoilmakeittimessä ja siihen jokin sweetnsour kastike. Varmaan niitä onnellisia Kananpoikia. Mulla on kyllä linssit ja jyväpastat ym makaronit, nuudelit jemmassa: kun ei ole tarvinnut tehdä niistä mitään. 

Yritin tänään elää pelkästään nielemällä siemennestettä jotain pari ruokalusikallista mutta siinäkin on pelkkää kolesterolia lol. Tuli nälkä kun avasin ruisleipää pussin sekä kylmäleikkeleet. Niin maitosuklaa siepin söin myös! Pidin sitä ensin huulilla ja mietin mitkä potterin vuorosanat olisi ollu. Oon valmis kualee, häägrid?

Hampaat kuluu. En tykkää syödä. Sitten on mielitekoja ja pakko syödä loppuun käytös. En tosin karkkia ja pullaa tai sipsiä ja jäätelöä ole nyt edes tehnyt mieli mitään tilannut ostanut. Hampurilainen ja pirtelö voisi kelpaa, jos en olisi hylännyt woltin ostoskoria. Mulla on yksi hampurilainen jääkaapissa. Ja mulla on kanapyöryköitä. Ne pitää syödä pois ennen ylihuomista.

Niin ja katsoin yhden viimeisen jakson vampyyri-keiju-ihmissusi-muodonmuuttaja-noita sarjaa ja luin siitä wikiä kun jäänyt jotain välistä ja mä aina muistan että se yksi vampyyrikeiju halusi aloittaa Sookien kanssa jotain, mutta silläkin olikin vaan ahne loppu siinä. Muistelen huvikseen sitä sarjaa kun se taitaa olla päättynyt. Kauhistuksekseen se päähenkilö on aina ollut  itselleen todenmukainen asioista, mitkä on osa häntä. Kliseetä ja vaisua.

Lukijat

linkkejä

 BookCrossing: kajsa88
 deviantART: dracoenator
 Facebook: kitujainen
 Goodreads: Kajsa_Blom
 Instagram: kajsabl
 Snapchat: kajsa88
 TikTok: kajsablom88
 Twitch: kajsa_blom
 Twitter: kajsabl

PERSONALITY




Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy