Odotuslistani

Hae tästä blogista

Hylkää minut ja hylkäät itsesi

Ärsyttävää olla tyypin kanssa, joka on Murphyn lain puolella sekä oksettavan Trumpin että paasaa ydinsodasta ja ilmastosta negatiiviseen säv...

Translate

lauantai 18. toukokuuta 2024

Terveystiedon numero lukiossa 9

dissaus informaatiota tulossa koska mistä minä tietäisin mitään?
Ei ole kyl äiti opettanut näitä...


Hehe. Eat more! Ja mulla soi herätyskello. Katson tätä glukoosi eksperttiä. Join kahvia, oon käynyt kylmässä suihkussa. Tänään pitäisi vihdoin saada serotoniinia kun annan imurini pois. Sen piti hakea se jo viikko sitten.
Eikös kaikki ollut sokeritonta, sitten ihmiset lihoi kun kaikessa oli transrasvoja. Sitten tuli rasvattomat ja sokeriset tuotteet unohtui. Salaisuus on siinä että rasva ja sokeri saa ruoan maistuu paremmalta, joten ne myy paremmin.
Sokeri on ainakin hiirissä ollut addiktoivaa, kuin kokaiini, että ottaisiko ne mieluummin sokerivettä vai ruokaa ja lopulta ne kuoli sokerikoukkuun. Ne on testannut hämähäkkejäkin psykoaktiivisilla lääkkeillä ja huumeilla ja ne rakentaa verkkonsa melko villisti jo kofeiinilla!
Sokerittomat juomat huijaa aivoja, että muussa ruoassa on yhtä vähän kaloreita. Tuo sanoo samat jutut mitä mä olen tiennyt, mutta en silti ole useissa lakijutuissa ruokateollisuutta vastaan :D:D
Muistan kerran kun join jonkun appelsiinimehun briteissä ja siinä oli sokeria varmaan viikon saantisuositusten verran... join sen melkein kerralla enkä tajunnut ennen kuin luin mitä se sisälsi. Eli en ehkä ollut sokerikoukussa. Mietin vaan että onpas hyvää. Tämän ekspertin mielestä sokeri on alkoholia eikä kalori ole kalori. Kunpa tällaiset ekspertit jahtaisi myös BMI mittaria. Se on vain keskiarvo sadan miehen painosta. Ihan niinkuin muka naisia olisi käytetty tollaseen mittaamiseen ikinä heko heko. Naiset on aina jätetty ulkopuolelle lääketieteellisistä tutkimuksista joten ne on toispuoleisesti tutkittuja.
Laktaatio. Laktoosi. Laktaatti. huoh näitä mun googlehakuja. Tulee mieleen vain kaikki sivuvaikutukset mun lääkkeistä. Kaikki haluaa uskoa että olen jokin psykiatrinen potilas joka ei selviäisi ilman lääkkeitä. Heidän mielestään en saisi ajatella omilla aivoilla ja yleensä he on mulle läheisiä ja he vihaa minua. En ole heille tehnyt niin paljon pahaa mitä he mulle ;)
Voisin paremmin ilman lääkkeitä. ehkä jopa saattaisin laihtua. Se on vain maitomaista nestettä mun lihaksissa joka pitkäkestoisesti vaikuttaa mun mielialoihin. Kysynpähän vain mihin mielialoihin. Ei voi olla muuta kuin tasaista, koska olen ihan tunnekuollut. Neutralisoiva lääke josta olen kärsinyt jotain 8 vuotta ehkä, toisaalta edellinen lääke oli tuhota kyllä mut täysin, ettei siinä... rinnoista tuli maitoa, lihoin 10kg vuodessa. Mistäköhän mun nykyinen hirsutismi johtuu leuasssa. Kun kävin tuhoamassa kohdun limakalvot, koska endometrioosia, onko mulla liikaa testosteronia?
Olen lapsi. Mulla ei ole ääntä ja olen haavoittuva, tai ainakin mua on kohdeltu paljolti kuin vankia. Saatan olla avohoidossa, mutta en ole rakastettukaan. Mutta otapa keltä tahansa pois niiden akateemiset opinnot, niin maailma olisi synkempi.
Spontaanisti pitäis käydä kävelyllä tai tehdä jotain urheilullista. Mutta silti voisin nukkua koko ajan. On vaikea olla läski, mutta en ole mikään ssbbw tms fetissien kohteeksikaan suostu... En ole koko ajan syömässä lihoakseni. Olen puolet lihasta. Mutta joo, mulla on huono kunto.
Pitäisi laittaa joku paita päälle muttei tässä mikään kiire vielä. Mun toisella tiktok -tilillä se näytti mulle jotain suomalaisia nuoria, joilla on kaikilla akne ja ne meikkaa tai jotain ...mainostaa temua. Se on niin väärin. Ei ne loppuelämäänsä tule lillumaan hormoneissaan. Kun lopettavat altistumisensa niillle myrkyille mitä niissä temun vaatteissa ja ikuisuuskemikaaleille.
Mun akneen kokeilin jotakin tetrasykliinejä. Sitten kokeilin sellaista wicne voidetta jossa oli rikkiä ja muita kuivattavia aineita, se olisi mennyt meikistä. Mua itseä harmitti ne aknen virheet kasvoissa että kävin kemikaalisessa kuorinnassa saadakseni sileän ihon.
En tule koskaan tilaa temusta yhtään mitään. En muista olenko tilannut wishistä ikinä. Joskus aliexpressistä tai sheinistä toisaalta. Tuntikausia selannut silti onko niissä mitään tilattavaa. Jotain aikuisten leluja ja turhaa sälää.
Mitä! Rasvaimulla on huonoja vaikutuksia? Fat depo types. Jaahas. Tiesin kyllä että rasvasolut pienenee ja suurenee, eikä ne lisäänny mutta se tekeekin niistä soluista sen verran hankalempia. Mun rasvaimu lähinnä kohdistui alavatsaan... melko varma että siinä lähti kyl muffinssi kahvat. Lihava p*llu tuli takaisin, vaikka se sitäkin kyllä sai mustelmille siinä smartlipossa.
Kaksi kiloa mahan ympärillä ja 1/4 kiloa rasvaa maksassa aiheuttaa aineenvaihdunnan ongelmaa. Koska sinne sokeri ja alkoholi menee? Niin no, luin iltapäivälehtien lööpeistä että lapsillakin on jo rasvamaksaa. Onko tämä oikeasti Suomi?
Ergonomia. Mehujuoma. Pulp. Fiber. Metaboliitti.
...jos se vaikuttaa rasva-aineenvaihduntaan, niin se lihottaa. Mömmöt. Ei ole pelkästään kaloreita. Saasteet, kemikaalit, muovit, metallijäämät... Kaikki mikä on sivutuotetta ihmisen levinnäisyydestä joka puolella maailmaa. Hei kaikki solu-ukot, levitkää... pidetään kaikki ulkona mikä on luonnollista, kuin laivan pohja ettei siihen tartu simpukoita ettei väärät simpukat leviäisi paikasta toiseen...
Toisaalta. Jos sun kaverit on lihavia, niin sinäkin lihot koska hiessä ja lähikosketuksessa jollain tasolla kaikki neuronit alkaa sykkiä että nekin haluaa dopamiinia eikä serotoniinia eiku.
Mutta joo, tämä että ollaan bakteereja (mikrobiomi?) kaikki on joku uusi juttu... Pitää antaa jotain tekemistä mahalle. Gutille. Sisupiikille. Tehdä selvän. Ei voi vain litkiä sokeria. Tulee vieroitusoireet jos lopettaa. Kaikki paras on spontaania aktiivisuutta eikä terveyttä voi myydä koska hyödykkeet on vapaan tahdon hakkeroimista. Prosessoituja ravintoaineita? ei ole ruokaa. Mummelit ei tunnistaisi ruoaksi.
Enkä tarkoita viherpesuja ja eläinten oikeuksia. Minäkin äänestin sitä kananpoikien vuoden viherpesu huijausta joka voitti Greenpeacessa tänä vuonna mainoksillaan.
Biokemia vs laiskuus. Tavallaan ei ole mun vika. Lopetin limpparit jo ja tupakoinnin. Mömmöjä en saa lopettaa ja ne tappaa mut. Mikään määrä mun kapinointia ei riitä pelastaa minua muiden tuomitsemiselta, että olisin grosse chien, ällöttävän läski nainen... ehkä se on utilitarismia että vain minä kärsin. Olen 1hlö mielenterveys paraati, ettei kannata olla kuin minä vaan tehdä kuten yhteiskunta vaatii että tekee pyhää Työtä ja Oppii normit eikä Ole tyhmä tai hullu... silleen että toiset kestää sua.
Hohhhoijaa kuunnellut 1,5 tuntia tätä samaa videota. Nämä oli vähän kuin mun muistiinpanot... protect the liver, feed the gut, support the brain
pfs.
eli suomeksi tuhoa maksa, lopeta syöminen ja lopeta kaikki oma aivotoiminta kuten joka kymmenen vuoden välein todistetaan kaikki vääräksi.
oompfh. amygdala on melko hot.

Alkomahooli onpi kuningatar sukraloosi lol. science of being disliked.
Kohta soi uudestaan herätys. Tämä nyt vain oli tällainen populaari tiedelaari lukujulkaisu intrinsiivinen kokemus okei? En osaa summa summarum tehdä loppupäätelmiä...-.-