ihmisoikeudet

Uuvun jo uneksimisesta

Liian pieni tarve  Mulla on huono kunto. Ei tule lähdettyä kävelylle. Rakennuksessa on ilmainen sali ja itselläni kuntopyörä ja painot. Mull...

Translate

torstai 9. toukokuuta 2024

että sellaista touhua

Kyynelkanavan alue arka ja vähän turvonnut. En tiedä olenko saanut siihen jotain eritteitä vai johtuiko uniapnea maskista vai mitä. Lonkat tulee öisin myös kipeäksi. Täytyy hankkia lisää kipugeeliä. Sekä hydrokortisoni ja basibact voiteita jos menen masseissa apteekkiin samalla.
Tein aamupuuroa johon heitin pari mansikkaa ja vähän sokeria. Aamupaino oli 119,4 eli pienin aikoihin. Voisin uskoa että se vaikuttaa kun olen jättänyt limsan epähuomiossa pois. Ja pohdin kovasti mitä söisin, mutta ei mulle kelpaa mikään. Sitten kun olen tarpeeksi nälkäinen avatakseni pakkauksen papuja, niin ehkä sitten on oikeasti nälkä.
Voisin jatkaa strategia klikkailupelien klikkailua selaimessa tai Steamissa tai jatkaa sarjojen ahmintaa striimauspalvelussa. Pohdin että mulla on vain 20 megabitin halpa netti, mutta nopeustesti näytti vähän pääll 21 jopa. Ja mulle on sanottu etten tarvi 100 tai yli. Parempi vaan jättää viisgee säteilyt pois, heh.