ihmisoikeudet

Uuvun jo uneksimisesta

Liian pieni tarve  Mulla on huono kunto. Ei tule lähdettyä kävelylle. Rakennuksessa on ilmainen sali ja itselläni kuntopyörä ja painot. Mull...

Translate

maanantai 29. huhtikuuta 2024

you can't spell pharma without harm

Hohhoijaa. Kävin kaupassa ja nopeeta tasoittaa hiuksia kaupungilla. Meni melkein viiskymppiä. Eli parempi jos vain nukkuisi kotona. Hiukset on ihan kivat puoliksi pinkit latvoista ja pientä tyveä on tummanharmaata maantienruskeeta... siis harmaat silmät ja ab+ veriryhmä, että olenpas meikä uniikki lumihiutale... 

Tein eilen syötävää keksitaikinaa ilman fariinisokeria. Kuumailmakeittimeni tai mikälie airfryer on vähän jauhoissa vieläkin kun piti kuumottaa jauhoja.
Ja tänään oon syönyt sipsejä ihan liikaa. Katsonut tlc:ltä hömppää puhelimella. Tai eilen sitä australialaisten tullivalvontaa. Ei mitään järkeä, passivoittaa vain aivot.
Ulkona olisi voinut istuskella parvekkeella kauemminkin kun siellä oli lämmin.
Joku kysyi luenko Love Dick kirjaa vaiks se on Love Sick niminen kirja... luulin tuota melko itsestäänselväksi kirjan nimeksi ilman isoa ässää, muttei sitten. En näe asioita kaksimielisesti koska olen aseksuaali. Toivon vain että ihmiset häpeäisivät itseään.

Ja öö. Massu ongelmia... Oksensin viimeiset nuudelit jotta paino olisi 120.2 ja sitten se yhtäkkiä vaaka hyppäsi siihen itsestään, vaikka aluksi näytti enemmän aamupainon jälkeen. Voitin vedon dietbetissä ilmeisesti hyväksytty... Mun piti paastota pari päivää ja sitten syödä parin tunnin "ikkunan" sisällä vähähiilarista. Se oli jotain syömähäiriöön altistavaa vaarallista dieettiä joku kärmesdieetti ihan nimeltänsä enkuksi. Melkein jo aloin tehdä jotain lihasjumppaa mutten sitten jaksanut. Mun kunto on melko huono. Toisaalta voisi ottaa maton alle ja tunkee jalat pystyyn seinää vasten ja lähtee tunnistavansa kehoaan niinku pilates aiheuttaisi alunalkaen itsetuntemusta kropasta. Toisaalta en halua tuntea itseäni koska 10 vuotta painanut 120-125 kiloa ja tiedän etten tuu laihtuu alle 119.5 kilon ehkä ikinä mutten lihokaan joten ehkä on toivoa... en tiedä sabotoinko muka itseäni vai paljonko neutraali paha on oikeasti tuo mun mielialalääke. Mulla on ollut 64 kiloa lihasta ja enää alle 62... eli lihas lähtee ensimmäisenä mun Uinuva Prinsessa dieetillä.