ihmisoikeudet

Uuvun jo uneksimisesta

Liian pieni tarve  Mulla on huono kunto. Ei tule lähdettyä kävelylle. Rakennuksessa on ilmainen sali ja itselläni kuntopyörä ja painot. Mull...

Translate

sunnuntai 28. huhtikuuta 2024

Viihdettä oomme kaikki

No hei vaan. Katsellut telkkaria tai lukenut vähän ja maannut vain. Söin loput herkkujätskit ja vaaleaa leipää ja voileipäkeksejä sekä pinaattikeiton. Aamupaino oli alle satakakskyt. Eli jos mun dietbetin voittaisin ja saisin takasin kymmenen dollaria.
Vuosi ja kk sitten tilannut fanficin etsystä ja se kirjoitti 3000 sanaa Grishaversumin Kanej paritusta. Enää muutama tunti niin kuunnellut King of Scarsin. Muitakin kirjoja kesken kuuntelu.
Hohhoijaa. En tiedä mitä teen vappuna. Mulla on kolmekymppiä rahaa josta kymppi pitäisi mennä tämän kitujainen domainin uusimiseen. Kävin katsomassa että se uusiutuisi automaattisesti, se rasti on siellä, ja maksutiedot on ok, mutta silti olen ihan hätää kärsimässä stressiä kun ne laittaa sähköposteja ettei sitä tultaisi uusimaan... Ja koska mun täytyy maksaa tuo kymppi. Ennen sain ladattua sen etukäteen sinne mutta nyt en tiedä meneekö maksuun huhtikuun vika, kuun seitsemäs vai vasta joskus kesäkuussa?
Serpentiiniä ei taida olla jäljellä. Simat juotu ja donitsit mussutettu. Haluaisin tamppi julkaisun, mutta ei se haittaa vaikka jäisi ostamatta tänä vuonna. Kahdentoista euron kylmäkalle. Ei ole edes bussikortilla rahaa.
Sain äsken museokortin... joku ulkomailta käytti sitä vajaat parikyt kertaa ja sitten antoi mulle rekisteröitäväksi ja se on voimassa vuoden. En ole toisaalta käynyt Turussa, Helsingissä ym hämeenlinnoissa tässä viime aikoina. Voisin sitä vilautella Tampereella toki. Mulla oli sellainen museokortin tapainen alennus pienituloisille, mutta se ei kattanut juuri mitään paikkoja eli jäi käyttämättä.
Paljon saa kun vain avaa suunsa oikeassa kohtaa. Ihmiset ajattelee kuitenkin melko paljon samoja asioita. Laumamieli. Joo. Kröhönm
Olet platinum-tasolla
17 / 
21
Tarvitset 4 käyntiä noustaksesi tasolle Timantti