ihmisoikeudet

Uuvun jo uneksimisesta

Liian pieni tarve  Mulla on huono kunto. Ei tule lähdettyä kävelylle. Rakennuksessa on ilmainen sali ja itselläni kuntopyörä ja painot. Mull...

Translate

torstai 11. huhtikuuta 2024

Älä nyt hulluja matki!

Sain jutskailtua olostani puhelimitse terveysaseman hoitsulle+lääkärille digiklinikalla. Nenä on valunut, yskinyt pieniä xenomorpheja. Mutta alan ehkä voida paremmin. Pystynhän mä tekee päiväaskareita. Olen tiskannut ja pessyt pyykkejä, ja päivitin virtuaalilaseja ja kirjoitin kirjettä. Mitään en saanut valmiiksi, mutta se on vähän kuin vaatteiden keräily lattialta että tilaa paljastuu yllättävän paljon varsinkin kun pukeutuu telttoihin.. kehe. Se nenäkannu norsu mikä onkaan taisi olla hyvä ostos kun tilasin acai marjojen jauhetta. Nyt kun vielä jaksaisi juoda ruokalusikallisen omenaviinietikkaa joka päivä. Elektrolyyit, vitamiinit ja sen sellainen on vähän kysymysmerkki vielä onko niistä hyötyä vai haittoja.

Laitoin vintediin yhden hiusharjan myyntiin. Kuuntelin äänikirjaa. Nyt soittanut musiikkia homepodista ja ihmetellyt mistä nuo keskustelut kuulunee jostain etäältä seinien kautta. Yleensä en kuule mitään. Ilmeisesti "mitä vittua?" huudahtelija ei olekaan minä... Kahvia keitin. Just napsahti pois päältä keitin.
Katsellut puhelimesta telkkaria. Tein kuumailmakeittimessä ranskalaisia ja kalapuikkoja. Kiertoilmakeitin? Söin niitä juustolla vuoasta. Parempi ruokailukokemus kuin irrotella niitä uunipaperista samalla kun kuivahtaa kii siihen.

Ette ehkä halua tietää mitä tein eilen. Kävin hakemassa kaupalta fiksuruoka hävikkikaupasta tilaamani paketin. Mansikkacokista pari litraa ja xl koon naisten housuvaippoja. No okei myös jätesäkkejä?? Tunnin googletin tätä fetissiä enkä silti kyennyt pissailee ns. housuun. Hehe. Se oli outoa. Lopulta sain ne märäksi kun uskottelin itselleni vessanpöntöllä että saa tulla. En oikein tajua. Nehän pitää sen jälkeen vaihtaa? Mitä järkeä.

Kaikenkaikkiaan tuottelias torstai! Eilen moppasin ja imuroin lattioita Ruttunen robotti-imurilla. Kastellut kukat, niillä on ravinnepuikko kaikilla. Puolikas varmaan riittänytkin. Kerroinko että paavalinkukkani alkoi kukkia?

Kohta täytyy ehkä taas shoppailla Rismasta jotaki ruokaa ja veskipaprua