ihmisoikeudet

Ken lampeen kurkistaa, se kuvajaiseensa rakastuu tai ainakin Narkissoksella näin

Eskaloitui. Olen froggy lover

Translate

maanantai 4. maaliskuuta 2024

Tipuitko pilvenreunaltasi

 Poistelin tunnin mun TikTok videoita. Onneksi en ole herkkä, koska lähes kaikki kommentit oli erittäin loukkaavia. Yksi viidestäsadasta kommentista oli ehkä kannustava. Loput oli ihan kauheita. Läskifobiaa, ja kaikkea johon en voi vaikuttaa. Tuli mieleen vain miten sairaita ihmisiä siellä on ollut vuositolkulla kiusaamassa minua. Se ei ole kovin hauskaa eikä tyydyttävää. Haukkua mun hiuksia, silmiä, ruokavaliota, sormessa olevaa känsää, tapaa syödä, käskeä heittää mun hamsteri seinään jne oletuksia että olisin ollut syntymästä asti jotenkin lihava, vaikka olin 3310 grammaa... Sä et voi ikinä todistaa vääriksi miten idiootteja toiset on kun ne yrittää vetää sut alas mukanaan.

Eniten haluan poistaa mun TikTok tiliä kun TikTok ei hyväksy linkkiä mun blogiin enää. Väittää että tässä bloggerissa on jotakin sääntöjenvastaista heille. Että heidän pitää suojella yleisöään. Eli mua on raportoitu. Ihan kuin YouTubekin poisti viisi vuotta siellä olleen videon, koska minusta oltiin muka huolestuttu. Se oli MINUN TARINANI perkele... haistatin paskat ja poistelin videoni myös... 

TikTokissa huomasin miten monen muun tilit oli bannattu, estetty tms koska ne oli saaneet vain paskaa niskaan huomiota jatkuvasti tai sikäli että olisivat löytäneet tavan monetisoida sen huomion oikeisiin asoihin, mutta ei kukaan jaksa sitä kiusaamista mitä lapset ja aikuiset ihmiset tekee. Siellä on enää brändit kommentoimassa toisia brändejä.

Ihan sama onko mulla yksityinen tili, sata tuhatta tykkäystä vai ei yhtään ja että saanko varoituksia vaikka tekisin kuinka hienon videon tai miltä onnistun kuulostaa. Ketään kavereita ei oikeastaan ole. Samat naamat ehkä jaksaa tehdä sisältöä, mutta ei ne ole kavereita vaikka seurattaisi toisiaan. Mä olen seurannut mua kiinnostavaa sisältöä ja tekijöitä, mutta... niitäkin on alle viissataa tiliä ja joskus näen jotain viikon vanhoja videoita ja muutenkaan en oiken jaksa pysyä perässä jos pysynyt koskaan.