ihmisoikeudet

Ken lampeen kurkistaa, se kuvajaiseensa rakastuu tai ainakin Narkissoksella näin

Eskaloitui. Olen froggy lover

Translate

torstai 7. maaliskuuta 2024

Rakas blogi sinut jos jättäisin niin varmaan myöskin uudestaan aloittaisin

Vauvan hoitovoidetta kuivaan naamaan nenänpielestä leukaan, suihkun jälkeen, ja klassista musiikkia. Laitoin taas mustat samettipöksyt. Miksi muuttaa hyväksi todettua vaatekappaletta. Viestittelin kipeänäkin ihmisille kun odottelin tätä maksupäivää keskiyön jälkeen. Maksoin vuokran ja pankin mukaan rahat riittää kymmeneksi päiväksi. Sinä aikana kai ostaa Dune 2:seen leffalippu ja täyttää bussikorttiakin. Kesäksi ostin stand uppin lipun kuten viime vuonnakin. Tällä kertaa oli eturivi mennyt onneksi. Tosin pääsee sieltäkin äkkiä ns. "vittuun" sieltä jos ei vitsit miellytä.
Monta pakettia nenäliinoja mennyt. Pari kertaa nokkakannu käytössä.
Ihmisen elämä sopeutuen ympäristöön tänä päivänä on lähinnä valmistautuminen vesikatkoihin ja siirtää autoaan teiden ylläpidollisilta siivoilta. Kuinka vaikeaa sekin voi olla.
Mun kehonkoostumusmittarin sovellus on lakannut toimimasta jo aikaa sitten. Hitto kun pistelee rintaa kun nojaa eteenpäin.
No mutta ei mulla suunnitelmia sitten sen kummemmin. Ollut tällä viikolla tai sitä edellisellä. Jos toipuisi vain. Toivossa on hyvä elää, sanoi lapamato. Pääsiäis juttuja suunnitella kokkailla tai leipoa muiden keittiöissä.