ihmisoikeudet

Ken lampeen kurkistaa, se kuvajaiseensa rakastuu tai ainakin Narkissoksella näin

Eskaloitui. Olen froggy lover

Translate

torstai 14. maaliskuuta 2024

Tiätteks te sen ujelluksen kun tuuli tuivertaa nurkissa

 Pihvi ja poskihoitoa -päivä, PII päivä, ja yhden uuden tinder tutun 27 synttärit... onpas sitä päivää kerrassaan. Hain kaupalta fiksuruoka paketin ja tein riisiä ja tikka masala kastikkeen. Ehdin syödäkin jo pari kertaa pieneltä lautaselta ja olen ihan täynnä. Toisaalta söin karkkia, keksiä ja suklaapatukkaa joita se paketti oli myös loput sisällöltään sekä tomaattimurskaa. ((kermakalja-toffeita ja enkelisuklaata ja milkyway keksejä ja ruohomunia, eri tupien makuisia värisiä karkkeja))

Oliko se eilen kun tiskasin? Eli en ole tänään saanut aikaan mitään- aamulla oli sähkökatko huoltamisen takia. Huomenna voisi käydä apteekissa ja viedä sinne jotain vanhentuneita lääkkeitä. Vähän ehkä siirrellyt vaatteita ja pyyhkeitä lattialle tai pois tuoleilta, mutta siinäpä se.
Räjähti yksi hs patti. Kolmelta aamuyöstä säikähdin kun katsoin silmieni korkeudella seinää ja näin vasta minne se patti oli räjähtänyt... sain ehkä traumoja taas mädästä ja verestä, ei siinä.
Kauheasti tuolla tuulee ja jotain satelee. Kuuntelen musaa home podista ja jostain ihmeen syystä en ole edes kuullut(?) tai huomannut häiritseviä spotifyn mainoksia niin pahasti?
Mitähän mun piti. Missä olinkaan. Suunnitelmat vedenpitäviä. Jeba.. ostin leffalippun viikon päähän. Ei se ollutkaan kuin parikymppiä, auts. Pakko kai se on joskus nähdä, kun 2021 ollut eka osan juliste eteisessäkin
Teinhän mä rairuohon eilen. Koitan pitää kosteana. Tuskin siitä tulee ruohoa mutta saattaa sitä yrittää.
Tänään olen kieltänyt olevani gootti ja myöntänyt kuuluvani sateenkaaren alle, koska niin homofobinen selostus avioliitoista näin julkaisun faceboookissa lävähti silmiin "hiljainen myöntyminen" ja toivotus mennä maihin joissa homous rikkoo lakia tai sitä ei tunnusteta koska kehitysmaita... sellaista buumerointia. Toisaalta mieluummin omaan mielipiteitä kuin kumartelen kuspäille naapureille, oli he sitten laihtuneet sata kiloa tai ei. Eniten läskifoobikkoja on itse lihavat kenties siltikin vaikka tietävätkin vaikeudet ja sodat itseä vastaan... niisk.