Olen pieni lämpöpatteri vain, kuumaverinen, kipunoita sinkoilen kuin kupari nikkelistä tehty rautainen laiva eiku🪙🕹

 –Ihana kun niin monet on tietoisia täysikuusta... Poltan vähän punaista steariinia. Öljyttynä partaveden tuoksulla kaalipervonen Kävin ulko...

lauantai 16. maaliskuuta 2024

Päivästä toiseen vaan

Olin perjantaina eli eilen vähän viihteellä. Kävin ensin apteekista hakemassa viimeiset diabeteslääkkeet purkin. Kävin viereisessä eläkeläisten päiväpaikassa yhdellä. Sitten suuntasin illanviettopaikkaan missä oli jo onneksi muitakin vaikka olin ajoissa ainakin vartin. Join siiderin, drinkin ja pienen kaljan vielä ja vettä ja nachoja. Näin yhtä kaveria joka piti seuraa. Sitten sinne tuli eilisen tyyppi hakee aitous todennuksia. Meikä oli kotona jo ennen kymmentä, hän meni kai takaisin. Mulla ei mennyt paljoa, ehkä 20e juomiin ja sitten bk:seen meni kymppi kun otin whopperin ja brainfreeze pirtelön.
Huomenna on Pyhän Patrikin päivä eli kertunpäivä joten meen varmaan sukulaisille. Nyt katselen telkkaria ja söin. Mulla on ollut vuosia jo ilmainen telia tv sovellus, vaikka sen pitäis maksaa 5e kuussa. Olen siitä chatissa kysynyt eikä ne tiennyt mitään. Vitsailen että se on infinite money glitch
Oli kiva jutella ihmisille. Voisi kyllä tänään miettiä että tekisi jotain pyykeille. Pesisi koneellisen ja silittäisi seuraavan lakanan jo valmiiksi. Mutta kohta pokemon go:ssa on yhteisöpäivä alkamassa kahdelta. Hmm. Mitähän sitä jaksaisi. Nukuin melkein kymmenen tuntia ja olen silti väsy.
 
Muoks. Tein sittenkin kaikkea. Paistoin kanaa, sipulia, lisäsin kastikkeeseen yrttitomaattikastiketta maustetahnan ja loput vegekerman sekä tein lisää riisiä. Samalla huristelin robotti-imurilla taustalla ja laitoin pyykit koneeseen. Imuri kaatoi mun jalkalampun, mutta ei se hajonnut. Laitoin loput tikka masala tarpeet partsille viilenee, ja sillä välin laitoin pyykit kuivumaan. 
Jossain välissä alkoi sataa räntää, avasin tiktokin ja sinne tein kuvaa. Katsoin kaksi telkkari ohjelmaa, tai siis katson nyt jotain toista missä on taikatemppuja sen selvitymisjutun lisäksi jossa tällä kertaa kaksi eurooppalaista vietti pari viikkoa jossain meksikon vuoristossa alasti yhdessä. Tekivät paikallisia suojia ja metsästivät rapuja ja pupun, vaikka toinen paleli enemmän jonkun sisäelinsairauden takia.
Mutta joo. Taikatemput ei ole magiaa.
Maanantaina yksi okcupid tyyppi jonka kanssa olen jutellut telegramissa käy Tampereella. Mistä näitä miehiä sikiää mulla? Olen pyytänyt jo 4:ää eri tyyppiä leffaan viikon päästä ja aika alkaa vähenee.
Muistatte kuitenkin että ensi kuun puolessä välissä on koko viikonlopun Bookcrossing kansainvälinen tapahtuma 120:ll henkilölle ja maksoin liput ja paidan. Noh, mulle tulee Saksasta muutamaksi yöksi joku, kun lupasin hostata, neuvoteltavissa haluan vaan jonkun pienen korvauksen majailusta esim kympin per yö sohvasta... joten ehkä siksikin mä taas aloin siivoilla ja sain puuskan tehdä jotakin.

linkkejä

 BookCrossing: kajsa88
 deviantART: dracoenator
 Facebook: kitujainen
 Goodreads: Kajsa_Blom
 Instagram: kajsabl
 Snapchat: kajsa88
 TikTok: kajsablom88
 Twitch: kajsa_blom
 Twitter: kajsabl

PERSONALITY
Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy