Liian pitkälle edennyt hulluus

 Laitoin sijauspatjan kaksinkerroin lattialle ja nukuin lattialla. Lakana ja petausliina, pari tyynyä ja peittona pussilakana. Heräsin taas ...

torstai 28. maaliskuuta 2024

Se mikä örveltäen tulee, se viheltäen menee eiku

 Otin 45 päivää ilmaista Storyteliä. Aloitin kuuntelee Dyyni kirjaa. Kuuntelin myös Harry Potter ja Puoliverinen prinssi kirjasta yhden jutun, joka muistui mun mieleen. Mietin kuka tai mikä pelasti Harryn Tylypahkan junasta, kun se oli näkymättömyysviitan alla ja Draco polkasi sille murtuneen nenän. Se olikin Tonks. Muistin että se olisi voinut olla jokin kotitonttu. No siitä viis. Tonksin näyttelijähän tulee comicconiin toukokuussa.
Tein tänään tikka masalaa ja riisiä. Kävin kaupassa. Ostin askin savukkeita, brie juuston ja kaksi pirkkaolutta. Joten sellainen päivä tänään. Mun Daddylla oli mennyt parhaiten jokin keilausturnaus, mutta ne oli silti tulleet viimeisiksi. Sai jonkun kultaisen keilapallo pokaalin.
Mun piti pakata ja ehkä lähteä sukulaisiin, mutta en oo jaksanut. Ei ole erityisemmin tervetullut olo minnekään siis.
Kaverin synttäreille voisi mennä lauantaina. En tiedä pitäisikö ostaa jotain juomista sinne, tai sen jälkeen menenkö baariin jatkoille. Keitä sinne tulee tai mitään, en tiedä. Eipä ole lahjaakaan, ei. Taas vain omaa seuraani lahjoittaen. Melko lailla makoillut noin muuten. Yöllä katsoin kun eräs striimaa Dead by Daylight peliä. Joutui selittää mulle pelin mekaniikkaa. Enhän minä mistään mitään ymmärrä. Tuollaisista joukkupeleistä, joissa on monimutkaisia hahmoja perustuen eri kauhuelokuviin. En ole pelannut Hogwarts Legacya niinkään pitkälle, että voisin lentää jollain ihmeotuksella. Ne tappelut on sen pelin idea enkä tykkää siitä. Vaikka osaisin eikä tarvitse ajatella mitään, kunhan vaan painelee nappeja ja väistelee, niin ei ole mun juttu kuitenkaan. Mä haluasin mieluummin farmailla jotain kasveja ja tehdä liemiä, mutta siihen tarvitsee löytää rahaa ja edetä pelissä. Ne bossitaistelut joita peliin mahtuu, etukäteen jo ahdistaa. Avoin maailma ei ole minua varten. Niin joo, ei voisi kiinnostaa. Ääh. Menin vahingossa Korpinkynteen jotka on älykköjä, enkä ole hyvä pulmien ratkaisija. En ole edes varma miten menisin opiskelee niitä kiellettyjä taikoja.
Plääh plääh. Pelaaminen... ei liikaa hyvää saisi suun täydeltä. Joku oli estetty käyttämästä äänikirjapalveluitakin, koska hän muka kuunteli liian paljon. Ei mitään rajaa. Silmälasieni sisäpinnoilla on jotain roiskeita kuin kyynelistä... varmaan onkin kyynelehdittyä tullut kun kaikki on niin tylsää. Ottamatta huomioon että tekisi mieli oksentaakin, koska tuo tupakointi ja masennuslääke ei sovi yhteen. Huono olo. *käy oksentaa* yh hyh kun olikin huono olo. Saattaa olla että mun maito oli mennyt huonoksi. Tai jotain. Tyhjensin mahalaukun sisältöni. Sinne meni nauttimani ruoat oksennuksena. Toisaalta vähän parempi olo. En kärsi oksentamisen pelosta. Silti. aargh

linkkejä

 BookCrossing: kajsa88
 deviantART: dracoenator
 Facebook: kitujainen
 Goodreads: Kajsa_Blom
 Instagram: kajsabl
 Snapchat: kajsa88
 TikTok: kajsablom88
 Twitch: kajsa_blom
 Twitter: kajsabl

PERSONALITY
Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy