ihmisoikeudet

Ken lampeen kurkistaa, se kuvajaiseensa rakastuu tai ainakin Narkissoksella näin

Eskaloitui. Olen froggy lover

Translate

torstai 28. maaliskuuta 2024

Se mikä örveltäen tulee, se viheltäen menee eiku

 Otin 45 päivää ilmaista Storyteliä. Aloitin kuuntelee Dyyni kirjaa. Kuuntelin myös Harry Potter ja Puoliverinen prinssi kirjasta yhden jutun, joka muistui mun mieleen. Mietin kuka tai mikä pelasti Harryn Tylypahkan junasta, kun se oli näkymättömyysviitan alla ja Draco polkasi sille murtuneen nenän. Se olikin Tonks. Muistin että se olisi voinut olla jokin kotitonttu. No siitä viis. Tonksin näyttelijähän tulee comicconiin toukokuussa.
Tein tänään tikka masalaa ja riisiä. Kävin kaupassa. Ostin askin savukkeita, brie juuston ja kaksi pirkkaolutta. Joten sellainen päivä tänään. Mun Daddylla oli mennyt parhaiten jokin keilausturnaus, mutta ne oli silti tulleet viimeisiksi. Sai jonkun kultaisen keilapallo pokaalin.
Mun piti pakata ja ehkä lähteä sukulaisiin, mutta en oo jaksanut. Ei ole erityisemmin tervetullut olo minnekään siis.
Kaverin synttäreille voisi mennä lauantaina. En tiedä pitäisikö ostaa jotain juomista sinne, tai sen jälkeen menenkö baariin jatkoille. Keitä sinne tulee tai mitään, en tiedä. Eipä ole lahjaakaan, ei. Taas vain omaa seuraani lahjoittaen. Melko lailla makoillut noin muuten. Yöllä katsoin kun eräs striimaa Dead by Daylight peliä. Joutui selittää mulle pelin mekaniikkaa. Enhän minä mistään mitään ymmärrä. Tuollaisista joukkupeleistä, joissa on monimutkaisia hahmoja perustuen eri kauhuelokuviin. En ole pelannut Hogwarts Legacya niinkään pitkälle, että voisin lentää jollain ihmeotuksella. Ne tappelut on sen pelin idea enkä tykkää siitä. Vaikka osaisin eikä tarvitse ajatella mitään, kunhan vaan painelee nappeja ja väistelee, niin ei ole mun juttu kuitenkaan. Mä haluasin mieluummin farmailla jotain kasveja ja tehdä liemiä, mutta siihen tarvitsee löytää rahaa ja edetä pelissä. Ne bossitaistelut joita peliin mahtuu, etukäteen jo ahdistaa. Avoin maailma ei ole minua varten. Niin joo, ei voisi kiinnostaa. Ääh. Menin vahingossa Korpinkynteen jotka on älykköjä, enkä ole hyvä pulmien ratkaisija. En ole edes varma miten menisin opiskelee niitä kiellettyjä taikoja.
Plääh plääh. Pelaaminen... ei liikaa hyvää saisi suun täydeltä. Joku oli estetty käyttämästä äänikirjapalveluitakin, koska hän muka kuunteli liian paljon. Ei mitään rajaa. Silmälasieni sisäpinnoilla on jotain roiskeita kuin kyynelistä... varmaan onkin kyynelehdittyä tullut kun kaikki on niin tylsää. Ottamatta huomioon että tekisi mieli oksentaakin, koska tuo tupakointi ja masennuslääke ei sovi yhteen. Huono olo. *käy oksentaa* yh hyh kun olikin huono olo. Saattaa olla että mun maito oli mennyt huonoksi. Tai jotain. Tyhjensin mahalaukun sisältöni. Sinne meni nauttimani ruoat oksennuksena. Toisaalta vähän parempi olo. En kärsi oksentamisen pelosta. Silti. aargh