ihmisoikeudet

Ken lampeen kurkistaa, se kuvajaiseensa rakastuu tai ainakin Narkissoksella näin

Eskaloitui. Olen froggy lover

Translate

keskiviikko 27. maaliskuuta 2024

Jos muistotkin voi reinkarnoitua niin ehkä jokin trooppi paikkansa pitävi

 Tämän viikon eka julkaisu. Ajattelin mennä pääsiäiseksi sukuloimaan, auttaa pashan teossa tai jotain- koska mulla on kaapissa niin vähän ruokaa. Toisaalta olen vetänyt jäätelöä, sipsiä ja karkkia napaan mielinmäärin. Voisin tehdä tikka masala kastiketta taas, ja aamupalaksi on pieni pasha sekä kreikkalaista jogurttia hunajalla. Siihen se ehkä jää.
Päivän sovellukset... 5 vuoden tauon jälkeen slowly. Englannin puhumiseen tekoäly opettaja Loora. Sain ekasta oppitunnista sata prosenttia oikein, joten tuskin tarvitsen sitä. Slowly on siitä huono, että siellä on miehiä jotka kaipaa kirjekaveria, eikä ne osaa panostaa kirjeisiin. Yksi kertoi heti alussa pukeutuvansa naisten vaatteisiin, yksi jossain öljylautalla, ja sitten jostain Namibiasta ja Etelä-Amerikasta ja Intiasta vielä seuraavat... niin ei helvetti mitä paskaa, vitt*
Toisaalta olen itsekin maasta jossa pannaan poroja. Ennakkoluuloista luopuminen olisi ihan kiva. Toisaalta aina jostain sikiää joku 180 kiloinen persu seitsemän leukalihaksen kanssa. Ihan oikeesti, tiktok? Älyvapaata.
Olen ollut ahkera. Annoin hoitsuharjoittelijan pistää mun depotsuspension eli injektion lihakseen. Ei siinä kuollut, kun se ei saanut veivattua ilmatippaa lihakseen neulalla. Sitten otin päikkärit. Olin niin raukea eli rauhoittavissa. Vaikka pitkävaikutteinen onkin tuo "lääke". Omituista miksei Japanissa tunneta terminä skitsofreniaa, jos ne 35 vuotta sitten on kehittäneet tuonkin.
Lääkkeet tarkoittaa, että kuolen 20 vuotta aiemmin. Ei kai niillä muuta tarkoitusta ole. Mutta täytyy heittää toi puhelin lataukseen ja koittaa ajatella englanniksi jotakin ehkä. Eilen oli vika päivä hakea yhdet paketit, mutta en hakenut niitä. Siellä olisi ollut pari istuintyynyä ja joku koristeellinen valaisin. Ehkä saisin rahat takas, ehkä täytyy pyytää ne. En vaan päässyt. Liika kränäilyä ääliön kanssa
Saisi tulla kevät jo kuulemma. Eihän nyt ole edes vappukaan vielä ja juonut jo pullon simaa. Vähän sama juttu mämmin kanssa tänä vuonna kävi. Olen markkinamiesten unelmaa, huu!!