ihmisoikeudet

Ken lampeen kurkistaa, se kuvajaiseensa rakastuu tai ainakin Narkissoksella näin

Eskaloitui. Olen froggy lover

Translate

perjantai 29. maaliskuuta 2024

Kuules persikka, anna sen putkimiehen ottaa sut kiinni kun käy sääliksi että oot aina sen pahiksen luona

 Katsellut YouTubea... kaikenmaailman videoita mitä tallentanut 5-6 vuotta sitten Katso myöhemmin- listalle. Tai jotain? Yksi video sai mut istumaan kyykyssä hetken, ja sitten piti mennä kaksi kertaa istumaan pöntölle. Toisaalta poltin kaksi röökiä, söin aamupalaksi maustamatonta jogurttia hunajalla. Ja join kahvit. Pitäisi tehdä joskus jotain sisältöä :P
Nin kuin yksi kaveri laittoi snapchattiin stoorin, jossa väitti itseään käveleväksi seksiobjektiksi ja pyllyemojia perään... Hah hah. Sen siitä saa kun tekee töitä chattioperaattorina ja joutuu vastailee miehille jotka kaikki haluaa tavata sen feikin tytön jolle kirjoittelusta maksaa krediittejä. Tyyppi on kolkyt, mutta se on pienenkokoinen. Varmaan itsekin olisin jos lääkkeet ei olisi lihottanut, mutta ei mulla silti olisi niin huonoja hampaita. Jokainen pitäköön huolen itsestään.

Aamupaino 119,5kg. Otin kuvankin. Se on jo 600 gramman päästä alimmasta painosta mikä mulla on ollut vuosiin. Jotain anorektista mun täytyisi sisällyttää elämääni lisää. Jos vain nukun kaiket päivät ja syön 1800 kaloria niin lihon silti... eikä se auta jos rajoittaa, laskee, punnitsee kaloreita. Pitäisi jaksaa edes viisi minuuttia olla päivittäin kuntopyörällä tai kävellä kauppaan, kun edes hyötyliikunta ei ole tarpeeksi.. mulla on nytkin tiskejä, silitettävää, pyykättävää, pölyjä pyyhittävänä, kukat kasteltu okei... Joka päivä heittää jotakin menee. Yhdet alkkarit, jotka oli repaleiset meni roskiin. Mulla on vaatekasoja puhdasta pyykiä kaikenlaista vaatetta jota en möisi pahimmalle vihamiehellenikään... mitä niillekin tekisi.

Mutta joo. Maha on vähän kipeä. Varmaan vieläkin eilisestä. Tai niin kuin äiti sanoisi, että ulostautuu. Ei, en voi mennä ulos –jos tulee housuun. Hehehehe. Pehva.

Muoks. Melba on ilmeisesti jokin persikkajälkiruoka, jossa on jätskiä ja vadelmaa myös. Huomenna koristellaan pashat mangoviipaleilla. Se marttojen ohje oli melko yksinkertainen ja hyvä, makua ainakin tuli vaikka puolet rahkoista oli jotain maustamatonta. Meikä murskasi morttelissa manteleita ja rikkoi munan ja nuoli nuolijan ja vei kuistille toisen. Päivällä syötiin kanaa ja muusia. Taidan kohta kaivata iltapalaa jo. Otin käyttöön jonkun vanhan hiiren tähän Maciin jota puhdistin vanulapulla ja desinfointiaineella ja siitä lähti jotain möhnää ja paristotkin piti vaihtaa. Microsoft hiiri/"näppäimistö"

Mutta siis viittasin johonkin Mario peliin tuossa otsikossa ja sen jälkeen netissä törmäsin jopa filosofian esseeseen Mariosta ja kilppareista, joka oli saanut hylätyn, olevinaan vitun hauska. Kaveri jonka mainitsin laittoi myös viestiä että olisin bodysheimannut sitä. En kyl. Ja sitten suositteli päästää kissan ulos. Ei tuo kissa menisi pihalle vaikka sen kantaisi. Ja saattaisi villiintyä, kun on niin kotikissa. Leikin sen kanssa vähän ja annoin pari makunappulaa, ja se kiehnäili mua. En ole kissaihminen ja se ihan varmasti tietää sen. Hehhe.

lähde: jokin kielinörtti ryhmä jossa en edes ole