ihmisoikeudet

Ken lampeen kurkistaa, se kuvajaiseensa rakastuu tai ainakin Narkissoksella näin

Eskaloitui. Olen froggy lover

Translate

perjantai 8. maaliskuuta 2024

Elinaikaa 24 tuntia joka päivä

 Tyydyttävää kuoria ihoa nenänpielistä. Juonut kuumaa teetä ja otin panadolinkin. Toivottavasti parantuisi pian niin pääsisi vaikka kröhii limaa...
Tänä viikonloppuna on briteissä äitienpäivä. Mut kutsuttiin huomenna kahville systerin tupareihin, vaikka olen kipeä. Kielen kärkeen tuli jokin kipeä patti, kun hengittelin suun kautta päikkärellä- mitä puristelin finnin tavoin eilen ja se on vähän kipeä. En oikein maista enkä haista paljoa. Nenä ollut tukossa tiistaista.
En tiedä mistä olisin saanut koronan tai onko mulla sitä, kun ainoa testini oli mennyt vanhaksi 2kk sitten.

Vituttaa vaan kun ei voi tehdä mitään. Suurin osa ongelmista on suun ja nenän alueella, ei niinkään keuhkoissa tms. Pää on hieman sumuinen ehkä. Kovin kirkkaasti en mieti. Eilen sain uudet silmälasit Kiinasta. Paketissa oli lappu EU:lta ettei mun tavarat täytä artikloita yhdeksän ja kymmenen.

Melkein lähdin kaupungille ottaa passikuvia kun unelmoin pienestä reissailusta. Pitäisi toki säästää ensin rahaa, ja miten senkin tekee... Olisi pitänyt alkaa säästää 35 vuotta sitten. Säästin toki karkkirahat ja karkinhaku palkat, rippilahjat jne mutta mun säästöt liukeni jonnekkin muiden taskuihin varmaan. "Mikä tämä on?!!" Tiuskaisu, kun mun lompakossa oli lappu paljonko olen laskenut siinä olevan rahaa. Pesämunieni lisäksi mitkä meni osastojen päivämaksuihin jonka jälkeen rahan säästäminen menetti tarkoituksensa ja minä turvallisuudentunteeni jossain siinä vaiheilla kun kukaan ei halunnut mua, auttaa tai puolustaa. Tavaratkin tärkeämpiä kuin mun terveys

Äiti tulee kohta käymään tuomaan kasvin mulle sen tappamansa tilalle. Mihinkäs leijona pääsisi turkistaan tai sillee