ihmisoikeudet

Ken lampeen kurkistaa, se kuvajaiseensa rakastuu tai ainakin Narkissoksella näin

Eskaloitui. Olen froggy lover

Translate

perjantai 22. maaliskuuta 2024

Kokonaisen päivän onnistuin tuhlaa tekemättä mitään

 Kävin eilen elokuvissa. Tämän päivän maannut alasti sängyssä ja syönyt vähäkalorisesti. Shoppaillut netissä mutta en ostanut meikkejä, postikortteja enkä tilannut pitsaa, mutta jotain ruokaa tilailin huomiseksi kaupasta. Kaikki maksaa silti liikaa. Halusin meikinkiinnityssuihketta, maskaraa ja seerumiöljyä. Halusin nelkyt postikorttia joissa kauniita suomalaisia maisemia. Kaikki maksaisi yli 50e noi tilaukset ja se pitsakin olisi maksanut yli kaksikymppiä... mistä mä sellaiseen kaivan persettä muka. Pitäisi jotenkin vielä elää eikä vain kädestä suuhun.
Sain mä silti muovisen Dyyni juomamukin 750 millilitraa. Oon juonut pari kertaa vettäkin, vaikken tiedä erityisemmin kuinka mun kroppa pysyy elossa ilman janoa ja juon niin vähän että joka päivä pitää pakottaa itsensä hörppää vähän.
Mulla oli epäaktiivisuudesta tullut 100 timantin tarjous selainpelissä käymiseen, kun en ole ehtinyt pariin päivään.
Söin valmiin pussikeiton, bataatti- kasvissosekeiton, paahtoleipää, kaakaoo, pari omenaa ja tulin täyteen toisaalta. Aamupaino oli vieläkin edelleen ja taas sen 120 kiloa ja ehkä parisataa grammaa päälle... en voi ymmärtää miten en voi laihtua ikinä kun en mä syö mitään jättimääriä tai yritä lihottaa itseäni... kai se on urheilemisen puute. Kävelin sinne keskustaan ja mun jalat alkoi taas puutua alta eli ei välttämättä johtunut kolesterolilääkkeestä... Takaisinpäin oli sitten hölkkää ja juoksua että ehti ennen keskiyötä menevään bussiin.
Kaipasin kyllä sellaista lämmittämistä. Se piti kättä mun hartioilla ja olin puoliksi sen sylissä siinä kahden istuttavalla penkillä. Hipsuteltiin toisiamme eli vähän silittelyä. Ehkä muutama pusu siinä kutupaikalla ja sitten bussissa hyvästiksi. Mikälie randomi tyyppi toisaalta, jolle satuin juttelee kun mun tinder deittikin pääsi paikalle yhteen baariin. Mun kaveri joka on poika, viestitteli tänään keskustasta ja vinkkasin sille burger kingin ja se halusi jo ensi kerralla taco belliä. Siitä onnellinen että joku uskoo mun suosituksia. Otti vahingossa gluteenittoman sämpylän, ettei se ny helppoa voi olla tilata ruudulta.
Ja sillä viisii. En ole vielä avannut mun Fast ja Fresh lippistä jonka hain postin infopisteeltä. Seikkailin siellä ja luulin jo että se olisi kiinni, mutta se oli jossain 4krss perimmäisenä ja jos halusi siitä hissillä alas piti taas mennä koko myymälä läpi.
Taisin mä tänään pestä hampaat ja epiloida karvoja aamusta, mutta en mä niissäkään varmaan hyvää duunia tehnyt. Nukuin sohvalla melko pitkään ja unet kutsui jo että voisin jäädä sinne