ihmisoikeudet

Hysst...

 Kävin luovuttamassa verta. Konsultoivat lääkäriä jopa että voinko luovuttaa koska lääkkeet. Jotenkin parempi olo kun päässyt eroon verestä....

Translate

lauantai 23. maaliskuuta 2024

Keskittyisin hyviin asioihin jos niitä olisi

 Supersankarit on kiehtonut mua lapsesta saakka, kun vielä keksin omia sankareita ja luin sedän X-ryhmä sarjiksia. Katson tätä Marvelin uutta animaatiota joka on tehty 90-luvun sarjakuvien tyyliin. Aloin ihmetellä miten Magneto ja Rogue koskee toisiaan. Asiasta oli reddit, mutta ilmeisesti niillä on lapsikin Magnus jonka voimat on vähän kuin Midaksen kosketus. Ilmeisesti tätä on vasta kaksi jaksoa Disney plussalla. Mutta siis Marvel näyttää ajatelleen kaikkea... siksi pidän tuosta nerokkuudesta. Olen nähnyt kaikki X-ryhmä leffat. Tumma Feeniksi ei ollut huono, mutta lempi mutanttini tarina ei ollut tarpeeksi hyvä ehkä, kun odotukset oli suuret ja se floppasi kai... Tai no ei mulla ole lempimutanttia. Pidän niistä kaikista kykyineen. Vähiten ehkä Deadpoolista ja Wolverinesta, mutta niiden yhteinen leffa on tulossa tänä vuonna kesällä ja se on pakko nähdä ja haukoin jo trailerissa henkeä. En mä muistanut että nehän on samassa universumissa edes.

Pelasin switchillä vähän Animal Crossingia taas ja mulle tuotiin ruokalähetys eteiseen jonka laitoin pois jääkaappiin, ym omille paikoilleen. Aamulla tuli tekstiviesti, että tarvitsen kuulemma apua ja sanoin äidille että menköön itse hoitoon. Ei tunnu käsittävän mitään mielenterveysasioita. Siihen metsään on turha huutaa, kun ei tule mitään vastausta. Jouduin estää hänet.

Mutta ei voi mitään. En sure. Tietty otan vastaan pahoitteluja ja haleja.