ihmisoikeudet

Ken lampeen kurkistaa, se kuvajaiseensa rakastuu tai ainakin Narkissoksella näin

Eskaloitui. Olen froggy lover

Translate

torstai 21. maaliskuuta 2024

Kirjainten kakofoniaa eli tanssivatko näppäimesi?

 Puuh lääh korinaa. Vois syödä jotain muutakin kuin yhden keksin. Taitaa olla 1% päivän tarpeesta se.
Illemmalla elokuviin. Tuli postia että voi hakea Fast&Furious lippiksen allekirjoituksella viiden jälkeen. Laitoin tullaukseen että se on lahja. Ei jaksa olla jokaisesta tarrasta maksamassa jotain ihme tulleja aina yms.
Hik. Täyttelin tänään nahkalaukkua meikeillä, hygieniajutuilla ym pikkutavaralla ja kutimet mahtui lisäksi siihen. En ole vielä käyttänyt missään. Matkoilla? Löytyi kaikkea kondomeista ihoteippiin ja rakkolaastareista hoitovoiteeseen. Lenksuilla hiukset kiinni, kasvoille maski, airpodsit korvaan, ja leyhyttelee itseään viuhkalla. En kyllä tiedä miksi mun pitäisi pitää ripsenkihertimet ja maskarat siellä mut ehkä deodorantti, vesipullo, auringorasvasuihke, hiuskiinne tai kuivashampoo olisi jo liian räjähdysherkkä... Toivottavasti aurinkolasit ei naarmutu, mutten jaksanut laittaa koteloineen koska en kuitenkaan ikinä kurkista koteloihin. Ei sillä että olisi tarvinnut vielä käyttää sitä laukkua minnekään menossa. Tykkäisin vain luetella tavaroita. Mitä tarvin? Uuden matkalaturi/power bankin, meikkejä jotka ei oo niin vanhoja :( ehkä jos olisi rahaa vaikka käydä normalissa niin mukaan lähtisi hammastahnojakin taas.
Tilillä on kaksi euroa. En saa poppareita enkä kahvia tai mitään. Parasta jos ei lähde kovin ajoissa elokuvateatteriin.
Katselin koko yön striimaajaa Kaliforniasta kun se pelasi elden ring peliä, ilmeisesti kolmatta neljättä kertaa läpi ja keräili jotain helyjä loppupeleissä. Tunnen sen jostain 7 vuoden takaa Live. Me sovelluksesta kun se oli bändissä. Joskus tiputtelen sille jokusen lahjan tai tilaan sen twitchiä kuukaudeksi. Taitaa olla 5kk menossa plus ne tilaajat mitä ehkä lahjoittanut muille mutta olen silti ainoa TheSatireVampiren liveissä melkee joka jaksaa chattailla sen kuusi tuntia ja tykkäillä 666 kertaa ja viime vuonna kai lähetin jotain 10 tuhatta viestiä tai jotai ja sillä on tapana lukea ne ääneen viel'
 Sillä on violetit hiukset, lävistyksiä ja niin edelleen. Bipolaari adhd nirso syömään ruokia eli arfid mutta on se opiskellut jotain psykaa ja mediaa. Auttelin sitä illustratorin kanssa kun se teki jotan svg vektori hommia... se polttaa jotain vapea ja kiroilee jne... Miksi kaikki amerikkalaiset on sellasia samanmoisia
Tosin vittuilen mäkin kaikkea ettei siinä. Run forrest, run, I gotta jar of dirt.
Huoh snäppäilin jotain tarinaani itsestäni kuvia liikaa. Oon vaan niin söpö. Ei vaan mulla on ollut tosi vaikea ottaa yhtään hyvää kuvaa itsestäni–koko aikana kun mulla on ollut nämä violetit hiukset!
Liittysin viime kesänä yksille sivuille ja olin sieltä pois sen jälkeen, mutta nyt sain toiset 10 varmennusta että olen aito henkilö kun olin ekaa kertaa baarimiitissä, ja tapasinkin sieltä eilen jonkun uuden ...nakkipiilon.
Mutta tota nuin niin. Kuha kirjoittaa niin kaverit kaikkoo. Ei ne ikinä saa lukea mitään sellaista jota multa odottaisivat. Olen niin nettipersoona. Tylsä on hyvästä.