Hiki ei haise vaan ne bakteerit :o

 Helvetti mitä helvettiä. Aloin puuhastella. Nostelin pyykkiin haisevia vaatekasoja. Laitoin 120 punnan arvoisen harmaan sängynpeitteen säng...

tiistai 19. maaliskuuta 2024

heartache relatable tuesday afternoon -daylist

Syönyt vasta puolet 1300 kalorin päivätavoitteesta. Silittänyt pari lakanaa ja vaihdoin petivaatteet. Olin kourallisen minuutteja kuntopyörällä. Käsipainot heilauttelin pari kertaa pään päälle, mutta siinä tuli tuskaista jo lämmittelyjen päälle. Musiikki ja youtube taustalla. Joku kysyi mitä teen, enkä vastannut tuntiin ja sanoin että nälkä. Söin vaan tonnikalahiutaleita ja riisiä, nuudeleita ja acai jauhetta vedessä chia siementen kera. Ravannut veskissä. Ehkä mulla on joku puhdistus meneillään?
Eilen avasin kirjan, mutta en varsinaisesti lukenut. Pelasin illasta käsikonsolilla, melkein päivittäin nyt animal crossingia. Löysin ekan taide esineen museoon ja sitten saan piakkoin kahvilassa käydä, kunhan löydän joltain saarelta oikean tyypin. Se lokki merimieskin oli jo siinä vaiheessa, että jouduin merestä ettii sen laitteen sukeltamalla, eli ehkä se ei kohta enää tulisi rannoille? Mä ostin jostain netistä itelle kaikki kultaiset välineet. Löysin sen perunankin sitten, niin alkaa olla kaikki kasassa leimat passissa tehtynä. Jokin kultainen ruusukin saattoi ilmestyä? En oo varma, pitäisi mennä kattoo saarta. Mustien ja violettien ruusujen viereen kasvoi!
Mutta ei siinä. Tylsiä kotihommia saanut pois tehtävälistoilta. Pitäisi käydä kaupasta hakea paketti. Ei se varmaan olisi kauhea homma. Sitten tiskiä on tullut jostain lisää vaikka mä just jokin aika sitten tiskasin melkein kaiken omin kätösin. Talvivaatteita vois laittaa pois ja viedä joulukoristeet varastoon edelleen. Tai no, ehkä vielä tarvitsee pitkähihaisia neuleita.
Ylihuomenna elokuviin. Rahaa on tilillä ehkä 7 e... en vaan osaa säästää. S-bonukset laitoin menee säästöön. Op ei ole mainostanut mulle aiemmin asp tiliä niin en ole unelmoinut käsirahasta omaan asuntoon, hehe. Kymppitonni vuodessa korkeintaan saa elämiseen rahaa, niin ei sillä paljoa ylläpidä elämäntyyliä. Toisaalta unelmoinut keskustassa asumisesta, mutta taitaisi olla liian lähellä kaupat. Just katsoin muistoista että keskustassa mennyt satku kun on vaan käväissyt. Ehkä siinä oli osa jotain sovellusostoja mut silti. Tupakoinnin lopettamisen pitäisi säästää multa askin verran rahaa päivässä mutta alan hahmottaa miten 80% on mennyt elämisestä savuiksi ilmaan. Ei sillä että uskaltaisin haistella nenän kautta kaikkea. 
Hengittää. 
Ehkä olen niin läski että pitäisi olla hengityslaite mukana. 120kg=300kg kuulemma
Pystyisipä laihtuu. 
Painoneutraalit mömmöt aivoissa estäisi jopa amfetamiinin vaikutukset. Toisaalta kaikki diagnoosin tilaamiset on mun perheeni vika, niin he saa myös olla mun juttujen kanssa kärsivällisiä. 
Jos he vihaa mua, niin se on ainakin menee molempiin suuntiin... Toisaalta huvittaisi käydä siellä nyt pääsiäisenä ettei tarvisi itse maksaa ruokia kun ei ole mistä ottaa... mutta sitten mietin taas miten kaikki vihaa mua. 
Eivät jättäneet rauhaan mun nettikirjoituksia. Ne oli henkilökohtaisia, ei niiden ollut tarkoitus edes avautua muille tai olla kieliopillisia tai järkeviä... vaikka olinkin keskimääräistä älykkäämpi ja he tuhosi kaiken. 
En ole ikinä järkyttynyt mistään enempää kuin suljetulla olosta. 
Edes vaikka täti löi hampaat sileeksi nyrkillä kun olin 17. Turvallisuudentunne, tokihan ne kalterit ikkunoissa sitä tuo heko heko.
Ne halusi lannistaa mut täysin. 
Jos itket, lisätään lääkitystä. 
Jos saat rintamaitoa lääkkeistä, annetaan lääkettä rintamaitoon. 
En tiedä estävätkö elämästä vai onnittelevatko olemassaolosta vittuillakseen vain ennustuksia ettei tasoni tule koskaan olla kognitiivisesti mitään. 
Olen kuin rikkakasvi joka pitää piittää yhteiskunnasta ja syrjäyttää. En saa mainita ketään netissä tai mulle raivostutaan heti ja soitellaan pakottaa poistaa koko blogi tms... tämä päivittäinen henkireikä.

Lukijat

linkkejä

 BookCrossing: kajsa88
 deviantART: dracoenator
 Facebook: kitujainen
 Goodreads: Kajsa_Blom
 Instagram: kajsabl
 Snapchat: kajsa88
 TikTok: kajsablom88
 Twitch: kajsa_blom
 Twitter: kajsabl

PERSONALITY
Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy