Odotuslistani

Hae tästä blogista

https://www.episodi.fi/uutiset/jenna-ortega-suutelee-naista-suomen-kielen-tahtiin-uudessa-elokuvassa-episodi-selvitti-mista-on-kyse/ Aloin y...

Translate

maanantai 12. helmikuuta 2024

Tottumiskysymys

 Reilussa parissa viikossa pitäisi tulla uudet silmälasit. Maksoin niistä reilut kolmekymppiä. Vähän ehkä huolettaa edelleen mitä optikot on sanonut sakkaisista kyynelnesteistä ja rähmästä ja punoituksista ja muusta etteivät, näe luomiraosta sisään tai mitä lie ja, silmäpolille lähete palautui??!
Lähetys ruokaa tuli. Söin mutakakun ja otin nokoset. Nyt on vähän huono olo. Joogasin yöllä sängyssä ja piereskelin. Laskin ainakin viiteen kun suolesta pääsi pitkä pieru. Minähän en paljoa liiku, joten miten pysyy ketteryys? Ei pysy. Lääkkeistä tuli sellainen kauhea kipu jos yritti taipua. Luovuin kaikesta. Nyt kun otan uuden lääkkeen käsivarteen, ehkä se aine ja muutenkin ei kankeuttaisi?
Tilasin kolesterolilääkkeen kotiin YA-apteekin kautta. Siellä entinen mieheke edelleen listattuna. Sattumalta olin ottanut D vitamiinin tänään, niin saatoin sanoa että joo kyllä sitä tulee otettua :D:DD:
Mulle tuli ystävänpäiväkortti sekä jokin maksutosite työeläkkeen kertamaksusta ja ennakonpidätyksestä postiluukusta. No mutta ei saa ahdistua. Kaikilla on vaikeeta. Lakko ystävänpäivänä ettei kulje yleinen liikenne. Varmaan jotkut olisi halunnut nähdäkin ystäviänsä.

Tekisin tähän jonkun esityksen, missä olisi ne jooga poset johon haluaisin pystyä. Aina lootuksesta ja vauvelista alaspäin sojottavaan koiraan ja siitä aasinsiltaan ja taaksepäin nojaavaan sankariin :P Saisitte ainakin ideaa, että jos yritän ristiä jalat alleni niin maha tulee eteen ja se on kömpelöä kaikki