Odotuslistani

Hae tästä blogista

Voi hyvä tavaton kun on kesä joka jää unholaan

Melko varma että ChatGPT keksi omasta päästään kirjoja xD En ainakaan löytänyt niitä... kysyin siltä samanlaisia kirjoja kuin eräs 2020 para...

Translate

torstai 8. helmikuuta 2024

Hoitoni jätetty huonoihin kantimiin ja kantimet poikki

 Lääkäri ei ole soittanut vieläkään. Kirjoitin kirjeen, pesin pyykkiä. Tulostelin osoitelappuja ja join pirkkaolutta. Mietin hartaasti mitä mun pitäisi tehdä ja mistä voisin aloittaa. Mulla oli suunnitelma mutta miksi heittää pois käyttökelpoista tavaraa? Löysin keräilykorttitaskut sekä huomasin postimerkkikokoelmani.

Pitää vain avata silmät ja löytää. Joskus tuntuu ellei puhelin ole kädessä, se on hukassa jossain.Voisi ostaa lisää postimerkkejä, uuden silitysraudan, niin no jos sille linjalle lähtee niin pitäisi kyllä kaikenlaista hankkia. Jos veisi giganttiin silitysrautaa ja ne möisi tilalle sellaisen missä ei olisi pilkkuja vesisäiliössä joka olisi uudempi kuin Anttilasta hankittu joka meni nurin 9 vuotta sitten suunnilleenMulla saattaa olla jotain silloisi kirjeenvaihtojakin tallessa. Pitäisi heittää paperista juttua varmasti pois mutta unohdan sen mitä olin tekemässä ja varmaan alan lukea niitä.Hyvä sauma olisi myydä käsikonsoli ja pelejä, mutta niitä taitaa olla kirppishinnoin ylitarjontaa (vaikka ei yhtä hienosta kuin minun)

Tekisi mieli heitttää pois noita minun riepujani. Keltainen biksujen yläosa liian pieni, pystyraitaa kauluspaita zizzistä kulahtanut. Olisi siinä muutakin. Mitä ei käyttäisi mutta silti pitää varalla jos jotenkin vaatteet muka kotoa loppuu. Pitäisi jokin raivausryhmä hankkia viemään varastostakin kaikki vaan pois. Eivät mene kirpparilla. Omakustanteita tästä blogista eri vuosilta. 

Englanniksi kirjoja jostain niche hahmosta pottereissa, tupakoinninlopetus for dummies, ohuita hamsterin pitämis oppaita, taidenäyttelyn teoksista esittelykirja, neurologian ikivanha pääsykoekirja, valokuvaus opus referensseiksi, painotekniikan koulukirja, ja mitä nätä nyt on ettei kiinnosta lastenkirjat 90-luvulta ketään Pikkuvampyyrit ja Goosebumpsit mitä lähes lähtenyt kerää. Kaikki laventelin kasvatukseen ja kulinaarisuuten liittyviä kirjoja, suklaasta kevyttä luettavaa jossa kuvat varmaan se suurin houkutus. Gandhin tärkeimmät kertomukset aloittanut lukea. Uusimpana tiktok britti leikkauslääkärin humoristiset elämänohjeet englanniksi aloitin lukea, sekä joululahjakirja dystopinen trilleri, Skitsofreniaan näkökulmia hoitotyöhön. Ne vanhat päiväkirjani joista olisin aloittanut digitoimaan podcastiksi monet kerrat.

Ketä kiinnostaa? Mikä jälleenkeräilyarvo? Menetänkö enemmän rahaa kun säilön niitä? Sen lisäksi saadut harlekiinit ja manganpiirtämis oppaat tai itse mangasarja yaoita, tai lesbovampyyri porno dvd, Hermionen sauva johon syttyy valo. Laatikoittain ysäri muistoja... ja sitä vihkojen määrää tarinoita runoja..., ja kourallisia palautuneita kiertäneitä swappeja... Niistä minut on tehty. Kulunutta ajan patinaa mutta kunto hyvä, kuin eilen leivottu- ehkä myöhempää käyttöä varten säilytetty-kellastunut homeinen vihertävä raavittu hangannut, käännelty ja ihmetelty. Pahoinpidelty, hylätty, liian pitkälle jalostettu. Paljon työtä vaativa. En nyt tiedä miksi vertaan itseäni johonkin tavaraan. Kasa kajsaa kaatiksella. Olen kova hemmo, kuin kananmunakenno.

Se olisi päästäinen eiku pääsiäinen tulossa. Mämmit vedetty napaan jo kun oli puoleen hintaan. Aikaistuu kaikki ihan kuin kelloja voisi kääntää taaksepäin ylipäätään sesongista toiseen. shiny and new, imma alphabetical gurl