ihmisoikeudet

Miksi luovun aarteista

 Joku kysyi Commu sovelluksessa onko kellään imuria. Elänyt rikkaharjan varassa. Samalla kun mun imuri on vuoden ollut nurkassa käyttämättä....

Translate

keskiviikko 7. helmikuuta 2024

En voi enkä halua muuttua keneksikään muuksi

 Jätin pohjasakkaa olevan entisen tuurijuopon lonkero kädessä miettimään itseään. Pyysin kolme kertaa kun kuljettiin siitä, että varataan pöytä. Hän itse halusi syömään, eikä luota minuun missään asiassa. Saimme riidan paisumaan, enkä välittänyt vaikka olisin kuristanut sen siihen paikkaan. Kaikki muka katsoi minua. Mitä vakoilua kaikki harrastaa? Ei kiinnostanut, vain se että pääsen eroon tästä marttyyrista joka ei luota minuun ja syytöksensä on täysin keksittyjä. Kaveri oli puhelimessa ja otin jotain sameita selfieitä leffan jälkeen, joten ajattelin suunnata sen kylttiin missä oli ravintolan nimi ja olin saanut siihen just salaman näperreltyä päälle. Vittu sitä tuohtumusta ja piikittelyä ja että miksi minun piti pilata ilta ottamalla kuva. Jouduin näyttää mitä mulla oli poistetuissa kuvissani. Varoitin kolmesti niistäkin. Niiden perusteella toki mun luonnettakin arvosteli. Kaikki kääntyy aina hänen eduksi, vaikka julkisesti puhuu asioistansa. En ole levittänyt hänestä ikinä mitään, mutta jos ystävät on tuollaisia niin en halua ketään. Hasta la vista sanoin ja tein kunniaa. Tuskin kehtasi jäädä sinne, en ainakaan toivo sitä. Vihaan lonkeroa hänen vuokseen. Kerroin sanottavani, ei ole vikani jos toinen ei välitä minusta koska se on pian molemminpuolista. Neljävuotias parsoninterrieri jää nyt ilman rakkautta syntymäpäivänään, koska heidät tästä lähtien unohdan.

Minä olen muka draamaa vaikka vihaan draamaa. Jääköön pihalle kuin lumiukko. Kättä päälle lyötiin. 

Elokuva oli täydellinen Applen ja Universalin tuottama, jossa juonenkäänteitä koko ajan. Niin, mitä sitten jos jokin katolla tapahtunut kohtaus ei olisi Lontoossa? Ne jotka keskittyy pilaamaan kaiken saa mun puolesta kaiken ilon jättää taakseen. Pikkutarkkaa laskelmoivaa poimintaa yksityiskohtiin kuin nukkaan jonkun näyttelijän puvussa ei ole mitään järkeä. Mä huomaan autistisesti vain jos vaikka jonkun nenästä tulee räkää kun se sanoo vuorosanoja.

Tekisi itse paremmin. Ei tekisi elämässään päivääkään töitä. Edelleen vuokralla niillä mutta heitä sitoo sopimus ja niiden asukkaista ainoa joka hoitaa vuokransa ja asiansa. Senkin kortin veti esiin. Minun ei tarvitse katsoa peiliin, koska hän on väärässä minusta sekä kaikesta mitä arvostelee minussa.

Hieno aita oli ulkona, huuteli yksi naapuri nimeltä ja jouduin kiertää. Ei uskalla mennä metsikön läpi aina. Ostin siideriä ja kaljaa. Ajattelin hyggettää loppuillan kalsarikännejä yksin. Jäi hakematta leffapelissä voittamani karkkipussi. Täytyy käydä 1kk sisään uudestaan.