Hiki ei haise vaan ne bakteerit :o

 Helvetti mitä helvettiä. Aloin puuhastella. Nostelin pyykkiin haisevia vaatekasoja. Laitoin 120 punnan arvoisen harmaan sängynpeitteen säng...

keskiviikko 7. helmikuuta 2024

En voi enkä halua muuttua keneksikään muuksi

 Jätin pohjasakkaa olevan entisen tuurijuopon lonkero kädessä miettimään itseään. Pyysin kolme kertaa kun kuljettiin siitä, että varataan pöytä. Hän itse halusi syömään, eikä luota minuun missään asiassa. Saimme riidan paisumaan, enkä välittänyt vaikka olisin kuristanut sen siihen paikkaan. Kaikki muka katsoi minua. Mitä vakoilua kaikki harrastaa? Ei kiinnostanut, vain se että pääsen eroon tästä marttyyrista joka ei luota minuun ja syytöksensä on täysin keksittyjä. Kaveri oli puhelimessa ja otin jotain sameita selfieitä leffan jälkeen, joten ajattelin suunnata sen kylttiin missä oli ravintolan nimi ja olin saanut siihen just salaman näperreltyä päälle. Vittu sitä tuohtumusta ja piikittelyä ja että miksi minun piti pilata ilta ottamalla kuva. Jouduin näyttää mitä mulla oli poistetuissa kuvissani. Varoitin kolmesti niistäkin. Niiden perusteella toki mun luonnettakin arvosteli. Kaikki kääntyy aina hänen eduksi, vaikka julkisesti puhuu asioistansa. En ole levittänyt hänestä ikinä mitään, mutta jos ystävät on tuollaisia niin en halua ketään. Hasta la vista sanoin ja tein kunniaa. Tuskin kehtasi jäädä sinne, en ainakaan toivo sitä. Vihaan lonkeroa hänen vuokseen. Kerroin sanottavani, ei ole vikani jos toinen ei välitä minusta koska se on pian molemminpuolista. Neljävuotias parsoninterrieri jää nyt ilman rakkautta syntymäpäivänään, koska heidät tästä lähtien unohdan.

Minä olen muka draamaa vaikka vihaan draamaa. Jääköön pihalle kuin lumiukko. Kättä päälle lyötiin. 

Elokuva oli täydellinen Applen ja Universalin tuottama, jossa juonenkäänteitä koko ajan. Niin, mitä sitten jos jokin katolla tapahtunut kohtaus ei olisi Lontoossa? Ne jotka keskittyy pilaamaan kaiken saa mun puolesta kaiken ilon jättää taakseen. Pikkutarkkaa laskelmoivaa poimintaa yksityiskohtiin kuin nukkaan jonkun näyttelijän puvussa ei ole mitään järkeä. Mä huomaan autistisesti vain jos vaikka jonkun nenästä tulee räkää kun se sanoo vuorosanoja.

Tekisi itse paremmin. Ei tekisi elämässään päivääkään töitä. Edelleen vuokralla niillä mutta heitä sitoo sopimus ja niiden asukkaista ainoa joka hoitaa vuokransa ja asiansa. Senkin kortin veti esiin. Minun ei tarvitse katsoa peiliin, koska hän on väärässä minusta sekä kaikesta mitä arvostelee minussa.

Hieno aita oli ulkona, huuteli yksi naapuri nimeltä ja jouduin kiertää. Ei uskalla mennä metsikön läpi aina. Ostin siideriä ja kaljaa. Ajattelin hyggettää loppuillan kalsarikännejä yksin. Jäi hakematta leffapelissä voittamani karkkipussi. Täytyy käydä 1kk sisään uudestaan. 

Lukijat

linkkejä

 BookCrossing: kajsa88
 deviantART: dracoenator
 Facebook: kitujainen
 Goodreads: Kajsa_Blom
 Instagram: kajsabl
 Snapchat: kajsa88
 TikTok: kajsablom88
 Twitch: kajsa_blom
 Twitter: kajsabl

PERSONALITY
Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy